avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
m13d a scris:

Iata ce spunea domnul C. Danilet in legatura cu examenul INM
Inainte de toamna nu se va mai organiza niciun alt concurs. MJ intarzie cu finalizarea studiului de impact asupra nevoii personalului ca urmare a intrarii in vigoare a noilor coduri. Ca urmare, noi nu putem estima daca, unde si de cati oameni e nevoie. Schemele de personal sunt atributul MJ, noi ne ocupam doar de recrutare.

Comentariu prin Cristi — 12/04/2011 @ 5:29 PM | Răspunde

Cristi Danilet se referea la concursul direct pe post pt cei cu minim 5 ani vechime.
Cel putin intrebarea care a precedat raspunsul se referea strict la acel concurs.
Iar aici e ceea ce a raspuns ieri Cristi Danilet la o intrebare privind organizarea concursului de admitere la INM:

D-le Danilet. As avea rugamintea, bineinteles, daca puteti, sa imi oferiti o informatie in legatura cu concursul ce ar trebui sa fie organizat in perioada august-septembrie 2011 la INM. Saptamana viitoare trecem in luna iunie si inca nu se stie nimic oficial legat de acest concurs. Ce se intampla cu proiectul de lege de modificare a legii 303 de la Senat, care, daca nu ma insel, se tot inscrie pe ordinea de zi, saptamanal, din data de 26 aprilie 2011. Nu exista vointa politica de aprobare sau ce se intampla. Si totusi, intr-un final, care ar putea fi data limita la care CSM-ul (INM-ul) va da un anunt pozitiv sau negativ cu privire la organizarea acestui concurs. Va multumesc pentru amabilitate. Catalin Pitu, Lugoj.

Comentariu prin PITU ADRIAN CATALIN — 26/05/2011 @ 1:46 PM | Răspunde

Proiectul va fi aprobat zilele acestea.

Comentariu prin Cristi — 30/05/2011 @ 12:08 PM | Răspunde

Aici e si linkul: [ link extern ]
Cititi intrebarea 107.
Imi cer scuze daca am interpretat gresit, eu asa am inteles :hammer:
Nicio problema.
[Si eu inteleg ce vrei sa spui tu.
Intradevar ca falsul in declaratii "aduce" a fals intelectual in unele privinte. Dar totusi intre cele doua infractiuni sunt multe diferente.
Astfel la falsul intelectual vorbim de acte oficiale si de functionari publici in exercitarea indatoririlor de serviciu.
Cele doua se pot retine in concurs, iar daca se pot retine in concuirs, inseamna ca se poate retine si concursul intre autoratul la fals in declaratii si participatie improprie la fals intelectual.
Nu?

Ca sa se retina o participatie improprie ( cand autorul savarseste fapta fara vinovatie ) trebuie ca aceea fapta sa fie incriminata si atunci cand este savarsita din culpa. Ori falsul intelectual poate fi savarsit numai cu intentie, In speta de fata , cazul notarului care savarseste un fals intelectual prin inscris autentic , nu poate fi retinuta o infractiune pentru ca face inscrierea potrivit declaratie date de o alta persoana .Prin urmare nu poate fi retinuta nici participatia improprie , instigatorul fiinf persoana care savarseste deja falsul in declaratii, dar nu in concurs cu falsul intelectual,,,, pe considerentele de mai sus.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)