Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
@domkikidex ...cat am ascultat eu nu au pomenit nimic de regulament ci doar de data de sustinere, nr de locuri si dc sunt de acord sa se sustina examenul....
Va doresc bafta tuturo !!r:dance3: Multa putere de concentrare si multa vointa ! Se poate !! si noroc evident :luck:
Eu trebuie sa mai astept pana la anul ,,,pentru ca sunt doar anul III :)
Dar ma bucur pentru voi , pentru ca macar stiti acum cum stau lucrurile m in sfarsit :yes:
Cand are loc examenul pana la urma? adica proba eliminatorie..
25 august am vazut ca o sa fie intr-o joi, e posibil asa ceva?
Sau poate e vorba de 28 august.
Ce ziceti?
In ultimii ani examenul la INM s-a tinut tot in ultima joi din august. Doar examenul in magistratura pentru cei cu vechime se da duminica, probabil pe considerentul ca, in principiu, la acel examen se prezinta oameni care lucreaza, iar la INM absolventi.