avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1632 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sã mai ºi râdem!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sã mai ºi râdem!

Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi:
Se intalnesc doua prietene:
- Buna draga, felicitari, am auzit ca te-ai maritat, ia spune cum este?
- Foarte frumos, in fiecare seara ne plimbam prin parc, luam o barca si mergem pana in mijlocul lacului...
- Vai ce romantic! Si?
- Din mijlocul lacului el se intoarce cu barca, iar eu inot.
- Atata distanta! Dar nu ti-e greu?
- Nuu... m-am obisnuit! Mai greu este pana ies din sac! ...

ªi încă unul:
In metrou, o duduie indignata il apostrofeaza pe un negru (student strain) care statea linistit pe scaun:
- La noi, in Romania, doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau in picioare!
- La noi in Africa, baietii ca mine stau in jurul focului, iar doamnele ca tine stau in cazan, la fiert!
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2008
Corina Capotã, Avocat
La poarta Raiului ajunge un inginer. Sf. Petru Il intreaba:
- Tu cine esti?
- Sunt inginer si vreau sa intru.
- Nu aici, locul tau e JOS.
Ajunge inginerul in Iad. Cum se plictisea, incepe sa mestereasca: scari rulante, aer conditionat, piscine, pune la punct o retea Internet.
Peste o vreme Cel de Sus discuta cu Talpa Iadului la telefon.
-Si ce mai e nou?
-E exceptional. Am un inginer care a facut minuni (si-i povesteste inventiile).
Dumnezeu evident agasat ii raspunde:
- Dar ce cauta acolo un inginer, locul lui e aici la Mine. Sa stii ca te dau in judecata!
La care Talpa Iadului ii raspunde:
- Si unde crezi ca vei gasi un avocat!!

Gheorghe si Vasalie stau pe prispa casei. Dupa deal, la orizont, apare un deltaplan. Vasalie ii zice lui Gheorghe: - Ie-te, ba, ce pasaroi pa cer. Asta ne mananca oile. - Lasa, zice Vasalie, il aranjez eu. Vasalie ia pusca si trage un foc. - Ai nimerit-o, ma? - Nu stiu, zice Vasalie, dar vad ca la om i-a dat drumul

Un mos vine cu nevasta de 20 de ani la maternitate, sa nasca. > Toata lumea: > - Tataieeee, felicitari, da' cum ai reusit? > - He-heeeee, dragii mosului... am tinut motorul mergand!!! > Dupa un an jumate-doi- iar la maternitate. > Iar il intreaba, iar raspunde: > - He-heeeee, dragii mosului... am tinut motorul mergand!!! > Dupa inca doi ani- iar. Iese doctorul din sala: > - Si cum ziceai tataie ca ai facut? > - Am tinut motorul mergand! > La care doctorul: > - Auzi tataie...ar cam fi fost vremea sa schimbi uleiul. E negru!!!!

La tribunal, judecatorul:
- Dvs sustineti ca atunci ati crezut ca portmoneul gasit va apartine?
- Portmoneul nu, dar bancnotele imi pareau foarte cunoscute...

Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2008
Roxana Zbarnea, Avocat
Daca o persoana ajuta un hot inainte de a savarsi un furt, se numeste complice si va plati pentru asta. Daca o alta persoana ajuta un hot dupa ce a savarsit fapta, se numeste AVOCAT si este platit pentru asta. ;)

Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale impaiate.
- ...Aici este un leu pe care l-am impuscat in Africa. Langa el, o veverita, iar acolo in spate este soacra-mea.
- Dar ce zambitoare este! remarca unul dintre invitati.
- Pusca avea luneta si pana-n ultima clipa a crezut ca vreau s-o fotografiez. :D

Un rus se scoala dimineata si vede tancuri cu steagul Americii in fata casei. Iese urland:
- Freedom, freedom!
Un soldat iese din tanc:
- Niet freedom. HALLOWEEN!
Un bolnav mintal isi dispera familia cu vedeniile sale . Familia cheama medicul sa-l consulte . Acesta intrand in camera gaseste bolnavul dezbracat , holbandu-se la pereti si fiind foarte agitat .Nebunul indata ce medicul intra in camera il si intreaba :
- O vezi ! O vezi ! Vezi chestia aia care se plimba pe dunga de pe tavan ?
- Nu , Nu vad nimic acolo ca se plimba . raspunde medicul
mai trec cateva minute si iarasi nebunul :
- O vezi ! O vezi ! Vezi chestia aia care se plimba pe linga marginea linoleului ?
- Unde vezi tu ca se plimba ceva ca eu nu vad nimic ? raspunde medicul
iarasi mai trec cateva minute si din nou se repeta faza . Intr-un final se convinge medicul ca trebuie internat pacientul in spital si ii spune pacientului sa se imbrace si sa vina la spital .
In timp ce se imbraca alene bolnavul iarasi :
- O vezi ! O vezi ! Vezi chestia aia care se plimba pe sub masa de linga use ?
medicul ca sa -l determine sa se imbrace mai repede raspunse :
- Aha , Aha acuma o vad , siguuuuuur ca da acolo se plimba ceva!
La care pacientul :
- Si daca o vezi acuma poti sa-mi spui si mie ce mama naibii este aia sa ma linistesc ?

Profesie banoasa
Patru prieteni se reintalnesc dupa multi ani. Incep sa vorbeasca de una, de alta, si tocmai cand unul dintre ei se duce sa mai comande ceva de baut, se apuca sa povesteasca despre fiii lor.
Primul zice:
- Sunt foarte mandru de fiul meu, a avut succes in viata: la inceput a fost curier, s-a inscris la seral, l-a terminat, iar dupa cativa ani a devenit director, iar de curand patronul companiei unde lucra. A devenit asa de bogat ca nu demult, unui prieten i-a facut cadou de ziua lui un Mercedes ultraluxos.
Al doilea zice:
- Si fiul meu la fel: a inceput ca steward pe avion, apoi a ajuns pilot. S-a asociat cu niste amici si au fondat o companie aviatica. Astazi e asa de bogat ca unui amic, de ziua lui, i-a facut cadou de ziua lui un avion de agrement.
Al treilea povesteste:
- Nici nu pot sa va spun ce mandru sunt eu de succesul fiului meu! A facut politehnica. A deschis o firma de constructii si a devenit miliardar.I-a facut cadou unui amic de ziua lui o casa de 1500 m2.
Intre timp se intoarce al patrulea prieten si ii intreaba despre ce vorbesc Ii spun si il intreaba de fiul sau.
El le raspunde:
- Ei, fiul meu e un gigolo gay. Asa isi duce existenta!
Prietenii, incercand sa-l consoleze, ii spun ca totusi nu e chiar atat de rau. La care el le raspunde:
- Nu, nu... Sunt tare mandru de el! Sa stiti ca se distreaza toata ziua, si totusi pot spune ca este un barbat de succes!
Anul asta, de ziua lui a primit de la trei prieteni un Mercedes ultimul tip, un avion de agrement si o vila de 1500 m2...
Dar povestiti-mi si voi despre ai vostri!!!

Alte discuții în legătură

Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)
Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)