avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sã mai ºi râdem!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sã mai ºi râdem!

Am auzit azi un banc tare dragut care mi-a inseninat ziua şi doresc să vi se întâmple şi vouă la fel, după ce-l veţi citi:
Se intalnesc doua prietene:
- Buna draga, felicitari, am auzit ca te-ai maritat, ia spune cum este?
- Foarte frumos, in fiecare seara ne plimbam prin parc, luam o barca si mergem pana in mijlocul lacului...
- Vai ce romantic! Si?
- Din mijlocul lacului el se intoarce cu barca, iar eu inot.
- Atata distanta! Dar nu ti-e greu?
- Nuu... m-am obisnuit! Mai greu este pana ies din sac! ...

ªi încă unul:
In metrou, o duduie indignata il apostrofeaza pe un negru (student strain) care statea linistit pe scaun:
- La noi, in Romania, doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau in picioare!
- La noi in Africa, baietii ca mine stau in jurul focului, iar doamnele ca tine stau in cazan, la fiert!
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2008
Corina Capotã, Avocat
elis a scris:

Un vanator si-a invitat prietenii sa le arate colectia sa de animale impaiate.
- ...Aici este un leu pe care l-am impuscat in Africa. Langa el, o veverita, iar acolo in spate este soacra-mea.
- Dar ce zambitoare este! remarca unul dintre invitati.
- Pusca avea luneta si pana-n ultima clipa a crezut ca vreau s-o fotografiez.

:D:D:D:D:D
Fiul unui avocat termina cu succes facultatea de drept, iar tatal, mindru, se hotaraste sa se pensioneze si sa-i lase afacerea fiului. Il cheama in birou si-i arata un munte de dosare, mai vechi si mai noi:
- Iata, fiule, asta e munca mea. Eu nu mai am putere sa continui, asa ca te las pe tine.
Se pune baiatul pe treaba si cistiga proces dupa proces. Dupa 6 luni, ii zice tatalui:
- Tata, am reusit! Am rezolvat toate dosarele pe care mi le-ai lasat!
- Timpitule, nu trebuia sa faci asta! Tu de unde crezi ca am avut bani sa te tin in scoala?

La Judecatorie, un tip declara mincinos. Judecatorul observa, si-i atrage atentia martorlui...
- Martor, te rog sa spui adevarul si numai adevarul! In caz contrar stii ce primesti....
- Sigur ca stiu...(raspunde martorul)
Judecatorul:
- Ei stii, spune-mi ce primesti...?
Martorul raspunde:
- Doua trei milioane, depinde cum te intelegi cu partea.....

Avocat: Ati intretinut relatii sexuale cu el la New York?
Martor: Refuz sa raspund la aceasta intrebare.
A: Ati intretinut relatii sexuale cu el la Chicago?
M: Refuz sa raspund la aceasta intrebare.
A: Ati intretinut relatii sexuale cu el la Miami?
M: Nu.

Un biet avocat intarzia la serviciu. Si pentru a ajunge la statia auto la timp trebuia sa treaca peste o campie unde un vacar avea grija de vitele sale. Diplomatul intreaba:
- Imi premite-ti sa trec peste campia matale ca intarzii la autobusul nr.6 ?
- Cu placere!....dar daca te vede taurul meu....poti sa dovedesti si la cel de nr.5.

La poarta Raiului ajunge un inginer. Sf. Petru Il intreaba:
- Tu cine esti?
- Sunt inginer si vreau sa intru.
- Nu aici, locul tau e JOS.
Ajunge inginerul in Iad. Cum se plictisea, incepe sa mestereasca: scari rulante, aer conditionat, piscine, pune la punct o retea Internet.
Peste o vreme Cel de Sus discuta cu Talpa Iadului la telefon.
-Si ce mai e nou?
-E exceptional. Am un inginer care a facut minuni (si-i povesteste inventiile).
Dumnezeu evident agasat ii raspunde:
- Dar ce cauta acolo un inginer, locul lui e aici la Mine. Sa stii ca te dau in judecata!
La care Talpa Iadului ii raspunde:
- Si unde crezi ca vei gasi un avocat!!

Un avocat isi viziteaza un coleg de studiu la sfarsit de saptamna, in locuinta acestuia la tara. Gazda este chemata cu treburi urgente in oras. La intoarcere afla ca fostul sau coleg de studiu a fost, in lipsa sa, foarte intim cu sotia sa:
- In "corabia" mea ai intretinut relatii sexuale cu sotia mea! Dupa cum stii din dreptul naval, pescuitul in ape straine este interzis...
- Scuze! zice celalalt, casa ta e la tara, si dupa cum stii din dreptul agricol, cel care seamana pe parcela altuia isi pierde samanta. Roadele ii raman in orice caz proprietarului pamantului...

Un student ia nota 4 la examenul Logica si ii propune profesorului:
- Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota?
- Profesorul: Da.
- Ce este ilogic dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal?
Se gandeste profesorul.... nu stiu, si ii mareste nota.
Studentul raspunde: - Ca dvs aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic dar legal; ca sotia dvs are un amant de varsta ei - este logic dar ilegal; ca dvs ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.

La judecatorie un proces de viol in grup....
Martorii intra pe rand in sala de judecata si relateaza cum s-au intimplat faptele...
Primul martor declara:
- Dupa ce primul invinuit termina raportul sexual, persoana care pazea usa spune: "Next". Intra o alta persoana care continua sa intretina relatii sexuale cu victima. Dupa ce si aceasta termina cel de la usa striga "Next". Intra urmatorul invinuit, si asa mai departe, pana se perinda toti cei sapte invinuiti.
La care avocatul apararii unuia din inculpati...
- Domnule presedinte, va rog sa dispuneti audierea martorului Next, deoarece toti invinuitii vorbesc de el, si este un martor foarte important!

In instanta, o cauza penala.
Dupa ce ia cuvantul procurorul, un betiv din sala se trezeste si tipa catre acesta: "Domnu' procuror, sa ma pupati in c*r!"
Siderata, judecatoarea: "Se poate asa ceva, nesimtitule! Afara!"
Betivul: "Nuuuuu...aici, sa vada toata lumea!
:))
Avocatul paratului pune prima intreabare martorei, o babuta:
- Ma cunoasteti?
Babuta:
-Da, esti un nenorocit ordinar, te stiu de cand erai mic, ai crescut si te-ai facut un escroc si mai mare, iti storci clientii de bani si ii cheltui pe curve!
Avocatul paratului il priveste pe judecator si intreaba:
-Dar pe avocatul reclamantului il cunoasteti?
-Cum sa nu, il cunosc de cand era mic, e un potlogar si jumatate, minte de ingheata apele si isi inseala nevasta cu secretara si cu vecina de la 3.
Avocatul reclamantului paleste. Judecatorul precipitat le face semn avocatilor sa se apropie si le sopteste printre dinti:
-Daca o intreaba careva pe baba ceva despre mine, il omor!!!X-(

Alte discuții în legătură

Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)
Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)