avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
adevarul e ca e o senzatie de 2 lei...stam si ne zgaim la ale site-uri...dar eu una cel putin nu prea pot sa fac altceva...macar daca ar fi dat anexele cu posturi...ca de fapt aci e buba.
edit: plus ca mergem pe spusele lui danilet (apropo de data)...
Ultima modificare: Miercuri, 28 Septembrie 2011
mariana_en, utilizator
eu la CEDO, voi citi doar schitele pe care mi le-am facut pentru examenul din noiembrie...in rest NU MAI CITESC NIMIC...pierd prea mult timp...cand am citit, am facut 3 din 5 intrebari, iar cand nu am citit tot 3 din 5.
davegahan a scris:

MadiB a scris:

In raportul DRUO spun ca propunerea de desfasurare a concursului este 28 septembrie- 29 noiembrie 2011 cu data de desfasurare a concursului de 13 noiembrie.
Asta inseamna ca azi ar trebui sa anunte!!!!

Sa stii ca am inteles inca de la primul semn de exclamatie:))
Totusi termenul de 45 de zile nu e un termen procedural, deci nu e "pe zile libere".

Semnele erau pentru mine. Incercam sa ma conving:secret:
cami, pentru schite ai folosit toate hotararile din programa sau ai gasit o carte de sinteza, ceva? nu vreau sa devin pisaloaga, dar cedo e teren virgin pentru mine :)
lili_maci a scris:

cami, pentru schite ai folosit toate hotararile din programa sau ai gasit o carte de sinteza, ceva? nu vreau sa devin pisaloaga, dar cedo e teren virgin pentru mine :)

din hotararile CEDO...era buna cartea lui Barsan...dar cine sa dea atatia bani pe ea?!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)