Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
hello la toata lumea. deci criteriul de scoatere a 20 locuri nu a fost acela al neatractivitatii, ci cu totul altul, foarte usor de intuit. puteau gasi in aceasta maniera mai multe locuri neatractive decat 20. asta este. cu atat mai mult cu cat unul dintre locurile neatractive este in atractivul meu oras. Sincer doresc multa bafta tuturor celor pe care i-am cunoscut pe acest forum caci cunosc si sunt constient de eforturile depuse de fiecare; iar aceste eforturi depuse merita o sansa. Fiecare are sansa sa asa ca hai sa ni le valorificam la maxim. inca o data mult succes la invatatul pe ultima suta de metri si la examen. sa ne auzim fericiti pe 13.11. v-am pupat
V-ati uitat pe tematica pe Penal special? Au scos omorul, calif, deosebit de grav, luarea si darea de mita si bagat porcarii de infra ca incaierarea, prostitutia, proxenetismul, neresp masurilor privind incredintarea minorului, care in viitor nici nu vor mai aparea on noul cod penal.