avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
si eu asa cred , ca ar fi bune toate raspunsurile...
cartea spune la ambele a si c, dar asa cum au observat lili si sim, si b ar fi corect...

daca ar fi sa aleg, ma intreb daca la infr. de viol nu ar fi posibila tentativa relativ sau absolut improprie...in cazul acesta, raspunsul a : " tentativa nu este posibila decat in forma intrerupta", ar putea sa nu mai fie corect...

iar gandesc rasucit?
Ultima modificare: Duminică, 9 Octombrie 2011
artax, utilizator
thomas28 a scris:

buna dimineata si :coffee: iar penal?:stunned:
procedura mea civila e mai buna :D
a venit iarna pe la voi? ma rog, toamna...dupa 30 grade acu' la 7-8...e cam iarna..:)

Afara e frig rau intr-adevar dar eu am transpirat astazi luptandu-ma cu putina procedura civila in paralel cu procedura penala - studiu comparativ vis- a vis de competenta, incompatibilitati , recuzari etc. #-o:sorry:Am zis ca, folosind aceasta metoda, le poti fixa mai bine. Acum om vedea.... Maine merg sa ma inscriu si eu la procurori . Va tin la curent cu numarul inscrisilor .
Sa aveti mult spor in saptamana ce vine !!!!!!!!!!!
buna dimineata si :coffee: si sa aveti spor in saptamana asta!
neata, tuturor! azi ma inscriu :D
artax, de unde sunt minunile alea de grile?
salutari de la Oradea..m-am inscris la Procurori..sa dea Domnu sa fie in ceas bun :worthy:
mai erau inscrise 2 persoane...dar e posibil ca cei mai multi sa se inscrie de azi inainte...

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)