Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
sal
am disparut din motive obiective: 2 plozi cu febra, basca alergatu dupa hartzoage...m-am analizat psihologic ieri, miss a zis ca-mi da avizul azi, da azi tragea chiulul de la cabinet ca nu-stiu-ce...in fine, l-am luat (fara injuraturile de rigoare, ca-mi era ca scrie inapt...)
luni ma inscriu si va spun cati sunt...daca nu cumva aterizez inainte pe prima pagina pe la vreun ziar....am un vecin care bormasineste de 5 zile si o tentatie cat casa sa-i infig bormasina undeva
bafta la invatat, care puteti
maine ma apuc de contracte...si mi-am rezervat doar 3 zile, succesiunile le-am frunzarit azi:(...
procedurilor le las mai mult timp...6-9 zile proc civ si 5-7 zile proced pen, in fct de cum se mai imbolnaveste plodul...
luni sau marti ma inscriu si eu ....la jude
buna dimineata si :coffee:
hai ca ati inceput sa va mai reveniti...sa intrati pe forum...sa nu-mi spuneti voi mie ca cititi din zori si pana-n noapte fara 2 minute pauza!:yes:
si in plus, trebuie sa recunoasteti ca, macar teoretic, atunci cand sunt mai multi care invata...se invata cu mai mult spor :P
Salut!
Asta asa e, " pofta" vine cand ii vezi si pe altii cum se chinuie printre carti, jurisprudenta, copil bolnav, probleme la gradi, la serviciu :D
Simti ca esti " in normalitate".
Hai s-avem spor!