avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
nimarius a scris:

eu sunt un exemplu si mai prost
ma pun sa ma uit la un film

cum a iesit grila. La mine au iesit 93

Unde au iesit? La bere? Ca merg si eu.
@ sim05 Nu.... Alcoolul dăunează grav sănătății. Au iesit la clătite cu gem și cu brânză. Te bagi?

ultimul episod Bad guy (corean) :offtopic:
Ultima modificare: Duminică, 6 Noiembrie 2011
nimarius, utilizator
daca ai facut la grila din august 2010 ...93 de puncte inseamna ca la judecatori se concureaza din start pe 19 locuri ...:magic:
oricum imi place tare mult atmosfera care s-a creat din nou pe acest topic...sper ca de data asta la final sa ne bucuram mult mai multi din cei care am activat...si sa mentinem acelasi spirit...eu si acum imi aduc aminte cum am fost trimisa la pampersi randu trecut ...:(
carmen_miron, utilizator
carmen_miron a scris:

daca ai facut la grila din august 2010 ...93 de puncte inseamna ca la judecatori se concureaza din start pe 19 locuri ...:magic:
oricum imi place tare mult atmosfera care s-a creat din nou pe acest topic...sper ca de data asta la final sa ne bucuram mult mai multi din cei care am activat...si sa mentinem acelasi spirit...eu si acum imi aduc aminte cum am fost trimisa la pampersi randu trecut ...:(

ce le-as fi zis io ceva ... off-topic ...:training:

@carmen_miron
nu e adevarat. Conditiile în care am facut grila au fost speciale: relaxare totală, dimineața la 10 după 10 ore de somn.
Sunt ”virgin” în ale examenului (dau pt prima dată) dar din spusele prietenilor care au dat, (uni intrand, uni picand la mustată) niciodată nu se vor compara condițiile de acasă cu cele din examen.
Eu sunt convins că toti cei de aici au o șansă totul depinzând de starea fiecăruia din momentul examenului.
In consecință, vor fi tot 20 de locuri la judecători.

PS mi-aș dori sincer să intrăm cei de aici și să împărțim locurile între noi înainte de ”împărțeala” de la București. Așa că ..... BAFTà TUTUROR!!!!!!!!!!!
nimarius, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)