avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 418 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
sim
nu avem stramutarea la proc.pen.

In seara asta aruncand un ochi pe tematica la procedura penala iti dau dreptate nu intra stramutarea.
Ar trebui sa ma mai fi uitat din cand in cand si sa nu o iau asa heirupeste:D
MamiStefi, subiectele de la barou nu au fost grele. Baremele au fost insa extrem de prost facute. Dupa ce termini cu ex de duminica, daca esti interesata, sa te uiti cum au cerut de ex. momentul pana la care poti sa introduci o cerere si au punctat...discutii despre admisibilitatea cererii respective si altele asemenea. Personal, am dat admitere la Inm si am picat, dar nici o secunda nu am avut impresia ca as fi fost furata. Pentru ca am stiut ca am picat pt ca nu am fost pregatita suficient. La barou..e cu totul alta poveste..
Bafta tuturor duminica!
sim05 a scris:

nimarius a scris:

eu voi citi 303 si 304 pe drum.....
restul..... la anu^

Stii tu ceva ce noi nu stim?
Se va mai organiza?

Nu stiu.
Dar nu mai intra nici un pic de informatie in creierul meu.
Voi citi 303 și 304 pe autobuz. Cata informatie poate intra....
daca nu intru .... la anu^ (la viitoarea încercare) voi insista mai mult.
Sincer cred că se va mai organiza în viitor dar probabil că tot în aceste condiții (puține locuri, o singură dată pe an). Mai sunt destui magistrați care sunt la 50 si ceva precum și multe locuri de ocupat.
Cred că se va schimba sistemul de admitere în sensul că va fi examen unic INM + magistratură și după aceea fiecare pe drumul lor.
Nu stiu însă nimic sigur și de aceea îmi doresc să intru.
Regret doar că m-am trezit prea târziu cu încercatul. #-oTrebuia să mă apuc acum cativa ani și 99,99% eram intrat până acum .
#-o
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2011
nimarius, utilizator
Persoana vatamata care nu s-a constituit parte vatamata in procesul penal se poate constitui direct parte civila? Sper sa nu fie o intrebare prosteasca...
stau acum in fata tastaturii si imi dau seama ca a trecut un an de cand stateam la fel si va uram bafta tuturor...o fac si acum ... Sa dea Domnu sa luam examenul asta si sa putem sa ne bucuram impreuna ... :luck: :vishenka:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)