avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
artax a scris:

in materia ordonantei presedentiale e obligatorie intampinarea?

118 zice ca intampinarea e obligatorie, afara de cazurile in care legea prevede expres altfel.

ai dat de-o grila care scartzaie, asa-i? ;)

Io zic ca e obligatorie

Voi retineti ca exista infractiuni de rezultat fara obiect material? Falsificarea unui inscris oficial prin contrafacere. Io am gasit grila data la promovare care nu retine aceasta opinie ( a lui Udroiu)
lili_maci a scris:

artax a scris:

in materia ordonantei presedentiale e obligatorie intampinarea?

118 zice ca intampinarea e obligatorie, afara de cazurile in care legea prevede expres altfel.

ai dat de-o grila care scartzaie, asa-i? ;)

=======================================================
da, o grila data in urma cu 2-3 ani

in selectivul lui Boroi zice la pag 401 " caracterul urgent al masurii exclude aplicarea art 114 ind 1 C.pr.civ., in legatura cu termenul necesar pt preg si dep intampinarii"

acuma, in mintea mea rasucita, acest exclude se poate referi doar la termen, sau la art. 114 ind 1 in leg cu...

cred ca se refera numai la termen,:"> da` nu putea sa se exprime mai clar?

mamistefi a scris:

Io zic ca e obligatorie

Voi retineti ca exista infractiuni de rezultat fara obiect material? Falsificarea unui inscris oficial prin contrafacere. Io am gasit grila data la promovare care nu retine aceasta opinie ( a lui Udroiu)

=======================================================
da, falsificarea prin contrafacere e fara obiect material, inscrisul obtinut in varianta asta e produsul infractiunii

in penalul general al lui Toader spune ca infractiunile de fals au ca urmare imediata o stare de pericol
artax, dupa ce ca am eu toate amestecate in cap...chestiile astea cu toader, udroiu...deja sunt nava spatiala pentru mine :)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)