avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura octombrie-noiembrie 2011

Avand in vedere ca nu se mai da examen in martie precum si faptul ca acel topic s-a transformat intr-un "camp de bataie", am deschis un nou subiect.
va astept cu subiecte si spete interesante.
vezi ce-ti raspunde penalul! pe mine ma cheama procedura penala inapoi :D
mamistefi a scris:

oau! F.tare asa poate o citesc si eu maine=D>

Mai am o problema ( is plina de probleme)
Coautorii tb sa actioneze cu aceeasi forma de vinovatie? asa zice Udroiu pag.41
Bun , dar ce legatura nu pot face cu ce zice la pag.38 la participatia impropie unde zice ca poate exista in cazul coautoratului( cand unul dintre coautori sav fapta cu intentie, iar altii din culpa sau fara vinovatie). Deci ce nu pot lega intre cele doua afirmatii?:hammer:

Coautori trebuie să actioneze cu aceeasi formă de vinovație.
Dacă unii acționeaza cu intenție și alții culpă/lipsă de vinovăție sunt complici. Sau cel puțin așa am înțeles eu.
Ultima modificare: Vineri, 11 Noiembrie 2011
nimarius, utilizator
thomas28 a scris:

sa va imbracati mai de iarna...ca asa e pe aici...

Multumesc. Eu vin mai de la munte asa că sunt obișnuit
thomas fa-ti mila si te intrerupe din procedura.
Nu ma ajuta si pace sfecla
Ambele afirmatii sunt corecte dar nu le leg.

Adica daca am un minor, cu un major, cu un minor mic de tot, care unu tine , unu bumbaceste si altu jefuieste( ce poeta sunt) am autori, coautori sau ce dracu am?
Daca mai am si un instigator la ecuatia de sus am coautori si participatie proprie/improprie?

Am de vanzare cartea de teste grile de Florin Streteanu.Cartea este ca noua. nu contine nici macar o subliniere. Pret 50 de lei. taxe postale 9 lei.
Am de vanzare cursul de Drept penal Florin Streteanu volumul 1 anul 2003, editura rosetti, stare impecabila 496 pagini. Pret: 45 lei.
Astept raspuns pe forum pe privat sau la emailul carti_antic@yahoo.com

Ce ai pazit pana acuma?
O sa ai clienti de luni incepand de nu o sa ai carti.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2014 IM12 IM12 am creat acest grup tocmai pentru a separa pe cei care dau direct pe post cu cei care dau la INM. Cred ca ne ajuta pe toti o asemenea diferentiere, ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura oct-nov 2011 stelutaalistar stelutaalistar Dupa calendarul estimativ afisat de CSM examenul de admitere magistratura se va da in octombrie-noiembrie 2011. Problema este.... dupa ce coduri invatam ? ... (vezi toată discuția)