avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Facultate de Drept...sau nu ?...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Facultate de Drept...sau nu ?...

In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt alegerea ce urmeaza sa o fac.Facand lucrul asta,nu am ajuns decat sa constat o clara contradictie intre afirmatiile av. deja definitivati si a celorlate pers ce tind spre avocatura,deci nu m-a ajutat cu nimic,poate dimpotriva.
Asadar astept parerea sincera ,macar a catorva persoane : daca in momentul de fata,cand presupun ca deja cunoasteti mediul in care va desfasurati activ de avoc. si cand fac scot absolventi de drept "ca pe banda" ,ati recomanda fac de drept ca o alegere buna.
Va multumesc pentru eventuale raspunsuri :)
Bravo si de la mine =D>
Nu ai de ce sa te sperii. Daca iti dai silinta cat de cat sa intelegi ceea ce citesti o sa-ti fie foarte usor. Sa-ti iei cartile, sa fie ale tale. Vei avea cu siguranta nevoie de ele in viitor.
Eu invatam noaptea la inceput si aveam impresia ca asimilez mai bine dar in timp mi-am dat seama ca randamentul scade dramatic atunci cand te privezi de somnul de noapte. Apoi am schimbat tactica: ma culcam devreme si ma trezeam foarte de dimineata in sesiune. Bagam tare cateva ore bune dupa care luam pauza. Dupa amiaza somn obligatoriu o ora si reluam activitatea pana pe la ora 19,00. Dupa aia nu ma mai atingeam restul zilei de carte.La mine asa a functionat, nu zic ca este o reteta valabila pt. toata lumea. Si inca ceva: obligatoriu o pauza de 2 zile pe saptamana pt. reincarcare baterii si pt. sedimentarea informatiilor. Ai sa vezi ca functioneaza. Bafta si te mai asteptam cu noutati din octombrie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau si eu sa fiu avocat boonik boonik sunt clasa a12`cea la un liceu economic din coanstanta,..si as vrea sa urmez facultatea de drept\"ovidius\" de aici.problema e ca nu stiu prea multe despre ... (vezi toată discuția)
Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)
Pasi necesari pentru a deveni avocat ContSters256555 ContSters256555 Buna seara, Tocmai am terminat clasa a 11-a la un liceu din Cluj si pe viitor, m-am gandit sa aplic la Facultatea de Drept din Cluj. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)