dora negrea a scris:
M-ati rastignit, nu alta. :) Nu m-am facut inteleasa inseamna... Iubesc animalele, am avut caini, am si pisica persana, dar una e una, si alta e alta, vorba romanului. Urmeaza sa ne luam maimute urlatoare si le lasam prin vie, iar daca fac o galagie de nesuportat pt mine, insemna ca sunt o insensibila? Avocatilor, lege am cerut, nu morala. Cred ca m-ati inteles de data asta... :) Ce urmeaza? Porcii sa isi faca nevoile pe casa mea, vacile sa mugeasca peste gard, iar eu sa le cant ca ele sa se simta bine? Multam.
NU v-a rastignit nimeni! Aveti parte de toata intelegerea si simpatia noastra, insa, din punct de vedere legal chiar nu aveti ce face in privinta aceasta. De aceea, am incerca sa va oferim solutii alternative, cum ar fi resemnarea mioritica si impacarea cu situatiile pe care nu le puteti schimba. Este chiar o vorba inteleapta "Doamne, da-mi puterea sa accept ceea ce nu pot schimba!"
Eu cand eram insarcinata ma simteam atat de bine! Parca eram intr-un balon de lumina, ma simteam atat de binecuvantata incat nu ma putea atinge nimic din exterior: nici o boala, nici o suparare... Si daca mi-ar fi venit sa ma enervez, ma gandeam ca nu trebuie sa-l supar pe bebe si ca nu merita sa ma enervez pentru nimic... Si dupa ce am nascut nu-mi "permiteam" sa ma enervez, nu mi-am permis nici o depresie post-natala, cum am tot citit prin carti, de dragul bebelusului. :)
Multa iubire! si nastere usoara :)