Tocmai am fost la Registrul Comertului unde, dupa ce m-au invartit vreo 5 ore cu fel de fel de nimicuri (am impresia ca sunt extrem de dezorientati, cel putin deocamdata, noua formula nu le prea convine) m-au trimis acasa pentru a obtine acordul sotiei (prin act notarial) privind folosirea apartamentului ca sediu social, precum si acordul asociatiei de locatari si a vecinilor, desi am repetat de vreo 3 ori ca o sa imi desfasor activitatea la sediul tertilor.
Stiu ca acest lucru era cerut in cazul activitatilor prestate la sediul social (pana la intrarea in vigoare a OUG 44/2008), mai mult, nu gasesc nicaieri in paragrafele referitoare la documentele necesare pentru infiintarea PFA ceva concis.
Exista vreo lege care specifica necesitatea documentelor respective (sau vreo referire mai subtila la asa ceva)? Este cazul?
din punctul de vedere al inregistrarii la ORC pregatirea profesionala in cazul taximetriei se face cu atestatul de competente profesionale eliberat de catre ARR. Primariile din cate stiu organizeaza licitatii si stabileste un numar anual de "locuri" daca se pot numi asa, asta inseamna ca o anumita dependenta de primarii mai exista inca.