trope_doi a scris:
Ce e mai urat: sa pocnesti un copil sau sa... iti vinzi demnitatea?
Asta zic si eu intrebare... Urat, dar urat de tot e sa lovesti copii, insa asta n-o poate face asa firesc oricine - de exemplu, pe europarlamentar nu mi-l pot inchipui facand asa ceva. E pe profilul altcuiva, nu cred ca s-a mirat nimeni ca
a dat, reactia a fost de scandalizare - unde a fost. In schimb, vanzarea demnitatii presupune existenta ei - aici am indoieli serioase ca ar fi criteriul sau un criteriu de baza dupa care isi numesc partidele candidatii. In 2004 un tanar membru al unui partid - o sa va las sa ghiciti partidul ;) - avea ca sarcina in campania electorala sa listeze niste materiale si m-a rugat sa-l ajut in sensul ca la mine la serviciu era o imprimanta color performanta si ar fi vrut ca acele foi sa arate bine. I-am introdus eu parola de acces la o anumita sectiune a site-ului partidului, ca na, era calculatorul meu. Parola era
ardeipetoti, fara cratima, asa ca ati putea spune ca era vorba de leguma numita ardei, nu? Se poate spune chiar ca era vorba de Partidul Verde :D
O impresie poate ramane definitiva din foarte putin (la mine asa a fost in cazul acesta), depinde de scara valorilor proprii. La cat de multe petarde am incasat din mass-media legat de coruptie, acum e ca in povestea cu Petrica si lupul, atata doar ca noi inca nu am ajuns in faza in care nu mai credem ca a venit lupul. Poate pentru ca e haita mare :sorry:
Asa ca raspund la intrebare: cel mai urat e sa lovesti copii, dar cel mai jalnic e sa-ti vinzi demnitatea.