avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... coeficienti de ierarhizare salariala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

coeficienti de ierarhizare salariala

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt coeficientii de ierarhizare salariala la 31.03.2011 (mai exact care este salariul mimim pe economie pentru un angajat cu studii superioare si liceale).

Va multumesc!
am vazut in noul program si noaua lege, ca la bugetarilor din invatamant le- au mai scazut salariile. Au promis ca toti o sa aiba salariile la fel dar sunt mai mici decat cele actuale si aici nu vorbim de cei care au castigat marirea in instanta.O secretara are aproximativ cu 200 lei mai putin la brut.:-/
Argumentul meu este ca ma informez!:D

Folositi acest link, de exemplu, unde veti putea citi si un raspuns oficial al inisterului Muncii....(cu stampila)

[ link extern ]
În ce lume trăim? Tocmai am citit o frază în care se pomeneşte de "salariul minim brut pe ţara de 670 lei/luna. Salariul meu brut pe luna este de 776 lei iar netul de 570lei. Cum poţi sa traiesti cu acesti bani? Legile nu ne ajuta pe noi, oamenii de rand, iar cand gasim si noi o portita se da o ordonanta si se schimba totul in favoarea mai marilor nostri conducatori. Nu cred ca avem nici o sansa spre mai bine.
ex_pa a scris:

Argumentul meu este ca ma informez!:D

Folositi acest link, de exemplu, unde veti putea citi si un raspuns oficial al inisterului Muncii....(cu stampila)

[ link extern ]


Dar care este deosebirea intre raspunsurile postate ca nu exista CCMN si acel raspuns dat de Ministerul Muncii ? ... credeti ca cei care au postat ca nu mai avem CCMN nu au fost documentati?

Daca cititi topicul legat de denuntarea CCMN veti vedea ca asupra acestei denuntari planeaza multe suspiciuni...
freeelis a confirmat

Daca cititi topicul legat de denuntarea CCMN veti vedea ca asupra acestei denuntari planeaza multe suspiciuni...


=D>Multumesc. Asa este. Eu nu am reusit sa-mi conving interlocutorii.

Alte discuții în legătură

Salarii / ianuarie 2011 florentina_2010 florentina_2010 Poate ma ajuta cineva in privinta stabilirii salariilor pe luna ianuarie 2011.Se apropie data cand trebuie sa platim salariile pe ianuarie, insa nu stim ce ... (vezi toată discuția)
Salariu minim pt studii liceale ginutz_a ginutz_a daca salariul minim brut va fi 700 lei/luna pt muncitor necalificat, care va fi salariul minim brut pt studii liceale? se mai tin cont de acei coeficienti? (vezi toată discuția)
Salarizare persoanal cu studii superioare NANU Gabriel NANU Gabriel As dori sa stiu care este salariul minim al un economist (studii superioare) incadrat la o banca cooperatista de credit , s-au daca exista o lege care ... (vezi toată discuția)