avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tevile ce traverseaza apartamentele
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tevile ce traverseaza apartamentele

Tevile care traverseaza apartamentele celor ce nu mai sunt racordati la incalzirea centrala, nu incalca dreptul de proprietate? Este constitutional sa impui, chiar si printr-un act normativ, unui proprietar sa mentina in in spatiul sau privat tevi ce lui insusi nu ii folosesc la nimic, chiar ii "violeaza"X-( proprietatea. In plus, mai ii si pretinzi sa plateasca pentru ca acele tevi l-ar incalzi.
Cel mai recent răspuns: eliasav , utilizator 15:20, 17 Aprilie 2011
:offtopic:
In cazul blocurilor care nu beneficiaza de aplicarea originala a metodei repartizarii energiei termice in baza repartitoarelor, proprietarii mentionati mai sus, achita sume diferite....

Asa e viata...

Sper ca anul acesta sa scapam de beneficiile repartitoarelor, intrucat avem destul de multi proprietari nemultumiti de faptul ca platesc o valoare mult prea mare comparativ cu ceea ce intra pe teava: avand robinetul cu cap termostat la pozitia de mijloc (3) ajung sa achite 360 lei numai agentul termic...

Fericire...
Ultima modificare: Duminică, 17 Aprilie 2011
eliasav, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre noul?/vechi sistem de calcul al caldurii. ndan57 ndan57 Buna ziua, doresc sa ve explic despre ce este vorba la mine in bloc si daca se poate sa discutam... Blocul are 4 nivele cate 10 apartamente pe scara si 5 ... (vezi toată discuția)
Contorizare caldura in condominiu Tobita Tobita Am inteles de pe site-ul www.anrsc.ro ca \\"Începând cu sezonul de încălzire 2010-2011 repartizarea consumurilor de energie termică în [b]condominiile ... (vezi toată discuția)
Reglementari privind calculul caldurii livias livias pe scara pe care locuiesc sunt 15 apartamente, din care 13 sunt debransate de la CET. Calculul caldurii la cele 2 apartamente ramase bransate se face de catre ... (vezi toată discuția)