avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CUM SA NE FERIM DE HOTII AFILIATI AS.DE PROPRIETARI?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CUM SA NE FERIM DE HOTII AFILIATI AS.DE PROPRIETARI?

SA INCERCAM SA GASIM O MODALITATE CA SIMPLII PROPRIETARI SA FIE FERITI DE ABUZURILE UNOR PERSOANE CARE AR TREBUI SA NE APERE..DE LA ADMINISTRATOR,PRIMARIE,SOCIETATILE PARAZIT CE ...INTOCMESC LISTELE DE PLATA. MAI ROG CA CEI CARE RASPUND LA UNELE PROBLEME SA CUNOASCA INTREAGA LEGISLATIEI EXISTENTA.... NU UITATI....TOTUSI SUNTEM PROPRIETARI CA SI CEI CARE AU VILE SI SUNT...PROPRIETARI !
SA INCERCAM SA NE APARAM PROPRIETATEA FOLOSIND LEGISLATIA IN VIGOARE,SAU SA MODIFICAM ABUZURILE DIN LEGILE CE AFECTEAZA PROPRIETARII...astept comentarii si sper ca vom putea sa ne aparam drepturile...m
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 22:42, 8 August 2008
musac a scris:

Legislatia actuala(in parte) si mafia celor care profita de asta
Sa facem petitii si sa aparam drepturile celor care nu mai pot reactiona,dar care au visat la o batranete linistita.Sa inlaturam mafia,prin a ne comunica intre noi toate problemele castigate sau pierdute,pt a ne intari si a invata.Stii ca sunt vise utopice,dar ceva tot s ar realiza.Ne am putea uni ,si cand trebuie,in fata primariei ,sa ne cerem respectarea drepturilor.Asa nu vor mai putea musamaliza....

Numai lozinci d-le Musac! Ati fost intrebat " ce va nemultumeste, concret?" si nu spuneti nimic concret.
Soplutii sunt destule si sugerez cateva: participati la adunarea generala; autopropuneti-va in comitet; oferiti-va sa fiti administrator sau presedinte; intrati in comisia de cenzori; contestati o suma afisata pe lista de plata in termen de 10 zile conform legii; intrati pe adresele de pe net al unor asociatii de proprietari si va mai sfatuiti, la Iasi de ex www.scala.forumgratuit.ro
Nu-i mai catalogati pe cei care conduc asociatia drept hoti si mafioti ci luati-le locul si faceti dv munca respectiva la modul legal si cu profesionalism.
Sa nu va fie cu suparare interventia mea, dar eu asa am procedat .
Succes!
scuzati d-le adriantot si mihai al...x,ca nu am stiut ca desfasurati munca in cadrul asociatiilor.Daca in asociatiile dvs nu exista probleme de frauda..felicitari.Ca nu puteti recupera restantele..este alta problema..acele sume restante,multe trecute in plus ,este folosita pt a ascunde delapidarile in fata unor controale.Cand soliciti sa ti arate calculul penalitatilor sau a sumelor trecute in plus ..se da vina pe ..calculator,si nu primesti nimic.Din contra apar sicane,si sume tot mai mari..
M a bucur ca sunt si persoane care pot face discernamant care persoana este buna pt discutii si care nu..cred ca asa procedati si cu unii membri ai asociatiei care doresc sa afle mai multe despre activitatea voastra...aut..le comunicati ca nu sunt buni...frumos
Scuzati..de si nu ar trebui sa ma supere cand latra un caine pe langa care trec..scuzati si compararea....
musac a scris:

Cand soliciti sa ti arate calculul penalitatilor sau a sumelor trecute in plus ..se da vina pe ..calculator,si nu primesti nimic.Din contra apar sicane,si sume tot mai mari..
Scuzati..de si nu ar trebui sa ma supere cand latra un caine pe langa care trec..scuzati si compararea....

Oare sunteti proprietar in 20-30 de asociatii de spuneti ca asa procedeaza toti?!
Poate aveti la asociatia dv probleme dar schimbati lucrurile asa cum doriti, luati taurul de coarne, acceptati si sfaturile noastre. Expuneti o problema, o nemultumire concreta, o nerespectare a legii eventual cu adresa asociatiei si numele celor pe care-i considerati vinovati. Ca altfel ajungem sa gandim ca poetul in delir:" merg pe gard, ma tin de drum ; nici un latra nu ma caine" si sa nu ne supere , vorba dv.
sunt plecat din localitate,si pt faptul ca nu ..am dat citirea la apometre,am fost trecut cu suma de 172 lei pierderi retea apa...conf unei hotarari ca cei care nu dau citirile platesc toate pierderile.
Cu atat mai mult ..nu se poate verifica cine a dat si cine nu..vb de citiri. De mici atentii nici nu poate fi vb.
La teorie suntm tari.
Care este sopul asociatiei de proprietari? Printre altele mentinerea in buna stare a cladirii s instalatiilor aferente. Refuzati in scris plata si concomitent actionati in judecata. Respectiva hotarare privind plata pirderilor incalca si ascunde frauda dar si menirea AP.
Cereti in scris sa se afiseze cosumurile totale pe aparatele furnizorior si totalurile consumurilor indiiduale, diferentele reprezinta ori furturi prin modificarea instalatiilor, prin nedeclararea corecta a consmurilor reale, prin neglijenta AP, ori diferente normale de inregistrare ale aparatelor de masura. In toate cazurile Nu vi se pot impune dumneavoastra pierderile imobilului pintr-o hotarare arbitrara.
Actionati lucid si legal, altfel nu rezolvati nimic.

Alte discuții în legătură

Unde poate fi reclamat administratorul? Anca1972 Anca1972 Buna ziua, As dori sa stiu unde poate fi depusa o reclamatie impotriva administratorului unei asociatii, avind in vedere ca: 1. asociatia noastra este ... (vezi toată discuția)
Unde reclam administratorul? CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I buna ziua ,cum trebuie sa procedez daca vreau sa trimit/depun o sesizare scrisa in privinta domnului administrator ,fiind nemultumit de activitatea lui ... (vezi toată discuția)
Obligativitate ? ContSters62736 ContSters62736 exista cumva vreun act normativ prin care asociatiile de proprietari sa fie obligate sa schimbe angajarile personalului (presedinte, administrator, femeie de ... (vezi toată discuția)