avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA achizitie masina germania
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

achizitie masina germania

revin din nou cu aceeasi speta:
- PFA norma de venit ,prestari servicii intracomunitare, inregistrat in scopuri de TVA si inscris in ROI , am cod valid de TVA pt UE.
- vreau sa cumpar o masina din germania pana in 10.000 euro de la o societate care se ocupa cu vanzari de masini second hand; firma din germania are cod valid de TVA.
intrebare: care cod de TVA rebuie comunicat vanzatorului pt a fi scutit de plata TVA ? CUI SAU CIF?
in care cazuri sunt scutit de plata TVA atat in germania cat si in romania?
multumesc
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 07:05, 19 Decembrie 2011
exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva masina din germania Alex2424 Alex2424 Reprezint o firma neplatitoare de TVA din romania si as dori sa cumpar o masina din Germania. Valoarea masinii este de peste 10.000 Euro. Din cate am citit, ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara auto second-hand (detalii tva) Ovidiu_minos Ovidiu_minos Buna ziua, as dori, va rog, sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Doresc sa achizitionez un autoturism second hand (de la o firma specializata in ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara autoturism second-hand simina_anca simina_anca O societate comerciala(platitoare de TVA si inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari) doreste sa achizitioneze un autoturism second-hand din ... (vezi toată discuția)