avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TVA aferenta dobanzilor incepand cu 01.01.2007
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TVA aferenta dobanzilor incepand cu 01.01.2007

cum se aplica acest TVA, in cazul contractelor de vanzare cumparare pe credit, cu plata in rate? si care este data de la care se aplica acest TVA?
Cel mai recent răspuns: iozefinab , utilizator 11:32, 28 Ianuarie 2012
Intr-un final, in cursul anului 2010, dupa numeroase amenintari(cu titlu de "executari") trimise de TBI Credit IFN, am fost data in judecata de catre acestia pentru recuperarea datoriei fictive de 100 RON la care au adaugat penalizari de 1500 RON. Eu am aflat de proces abia in recurs, deoarece in prima instanta cererea TBI Credit a fost respinsa si, totusi, ei au facut recurs. La recurs am apelat la serviciile unui avocat pentru care totul a fost "floare la ureche" castigand la prima infatisare recursul.

Chiar si dupa ce am castigat, avand o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, ei au continuat sa-mi trimita somatii prin care solicitau suma de 100 RON plus penalizari.
Acum am de gand sa-i dau eu in judecata pentru hartuire si daune morale.
Sper ca prin acest mesaj sa-i sprijin pe toti cei care sunt haituiti de TBI Credit pe nedrept.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Ianuarie 2012
iozefinab, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cu plata in rate ddodoneatza ddodoneatza Am cumparat mobila cu plata in rate .Contractul de vanzare cu plata in rate l-am semnat in mai 2006 si s-a incheiat pe 26.05.2008 cand am platit ultima ... (vezi toată discuția)
Plati neinregistrate la credit pt bunuri AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Am nevoie de ajutorul dvs in privinta unei probleme pe care o am cu TBI Credit. Am luat un calculator prin ei in 2005, pe 5 ani, platind ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile IGNAT CLAUDIA IGNAT CLAUDIA Ma numesc IGNAT CLAUDIA va rog sa ma lamuriti cu aceasta problema.,in data de 06.04.2006. am cumparat un calculator in rate de la o firma MEDIAGRAF-COMANESTI ... (vezi toată discuția)