Ce distanta este intre cele doua comune? Se poate presupune ca aceste comune se situeaza in acelasi judet! S-ar putea ca jurisdictia in materia executarii silite in acesta speta sa aiba putere si in comuna unde debitorul are bunuri urmaribile, in vederea recuperarii creantei. Insistati la executor judecatoresc, acesta are competenta sa va rezolve aceasta problema. Probabil ca primaria comunei respective nu a dorit sa va ajute!
am o problema de executare silita....am incheiat un contract de pasunat cu o persoana care are domiciliul in alta comuna...deci in raza altui organ de executare,dar a pasunat oile pe teritoriul nostru.A platit o parte si restul nu a mai binevoit....s-a trecut la procedura de executare silita...somatie.titlu executoriu...informatii banci...etc si am constatat ca are bunuri urmaribile in raza altei comune.Astfel ca am inaintat dosarul spre executare primariei unde isi are domiciliul contribuabilul,invocand art. 31 unde exemplifica domiciliul fiscal,art.32-competenta teritoriala,art.136 si in special alin 10 unde se spune.....ƒnd se constat„ c„ domiciliul fiscal al debitorului se afl„ Œn raza teritorial„ a altui organ de executare, titlul executoriu Œmpreun„ cu dosarul execut„rii vor fi trimise acestuia, Œn”tiin–ƒndu-se, dac„ este cazul, organul de la care s-a primit titlul executoriu...."'Astfel ca ...primaria respectiva a analizat ca nu am dreptate...ca nu e de competenta lor si mi-au trimis dosarul inapoi.....
Fata de cele mai sus enuntate va rog un punct de vedere.....
~ final discuție ~