Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Udroiu are dreptate, daca in urma omorului deosebit de grav in aceeasi imprejurare rezulta cel putin doua victime si mai multe victime raman in viata, tentativa asupra acestora din urma se absoarbe in forma consumata a 176 b
[ link extern ]
Pentru a opera cauza de nepedepsire favorizatorul trebuie sa fie ruda apropiata cu toti infractorii. In cazul tainuirii este suficient sa fie ruda numai cu unul dintre participanti?
adrianicet a scris:
Pentru a opera cauza de nepedepsire favorizatorul trebuie sa fie ruda apropiata cu toti infractorii. In cazul tainuirii este suficient sa fie ruda numai cu unul dintre participanti?
Eu stiu ca trebuie sa fie ruda apropiata cu toti, altfel nu se retine cauza de nepedepsire.
scarto a scris:
adrianicet a scris:
Eu stiu ca trebuie sa fie ruda apropiata cu toti, altfel nu se retine cauza de nepedepsire.
Asa este la favorizare. Dar la tainuire?! Udroiu nu spune nimic..