Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Cand poate fi introdusa partea reaponsabila civilmente in procesul penal la cererea inculpatului?
Domnul Danilet va scoate in scurt timp o brosura, ghidul admiterii INM, unde vor fi detaliate toate conditiile de admitere, tematica si regulamentul.
Vezi: [ link extern ]
Ice Hellene a scris:
Cand poate fi introdusa partea reaponsabila civilmente in procesul penal la cererea inculpatului?
eu din cate stiu poate fi introdusa numai la cererea partii civile, nu a inculpatului
carmen0602 a scris:
Ice Hellene a scris:
eu din cate stiu poate fi introdusa numai la cererea partii civile, nu a inculpatului
Bineinteles ca as stiam si eu, dar am gasit o grila a lui Udroiu in care NU ia ca raspuns corect ca partea responsabila civilmente "nu poate fi introdusa in procesul penal niciodata la cererea inculpatului". Prin urmare, exista si cazuri cand se poate si eram curioasa daca stie cineva care sunt.