avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2012

Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
onitza86, utilizator
:offtopic:
Eu una sunt in greva ! Nu mai invat ! Pai cand vad cum sunt desfiintate institutiile statului, cum sunt revocati judecatorii Curtii Constitutionale, schimba procurorul general, seful DNA...maine poimine ne cer astia sa avem carnet de partid PSD ca sa putem sa fim magistrati. De la revolutie incoace nu am vazut asa ceva.....Nu imi imaginam ca o sa traiesc asemenea evenimente ! Este revoltatoooooooooooooooor !X-(:angry:#-o
Scuzati revolta dar nu m-am putut abtine !
ralucaboca a scris:

atunci exista o reglementare care nu permite utilizarea gardurilor electrice...si poate nu stiu eu. daca avea aprobare pt gard si era si "semnalizat"ca atare, ce se intampla?

Nu cred ca se poate obtine legal o asemenea aprobare, tocmai pt acest pericol. Chiar grila ta spune ca un minor a atins gardul, deci se poate ca persoana respectiva sa nu inteleaga semnalizarea.
Ice Hellene a scris:

ralucaboca a scris:

atunci exista o reglementare care nu permite utilizarea gardurilor electrice...si poate nu stiu eu. daca avea aprobare pt gard si era si "semnalizat"ca atare, ce se intampla?

Nu cred ca se poate obtine legal o asemenea aprobare, tocmai pt acest pericol. Chiar grila ta spune ca un minor a atins gardul, deci se poate ca persoana respectiva sa nu inteleaga semnalizarea.

La fel de bine se putea retine culpa si in cazul tutorelui minorului. Mi se pare evaziv continutul acestei grile( ma refer la datele spetei).
isis23 a scris:

:offtopic:
Eu una sunt in greva ! Nu mai invat ! Pai cand vad cum sunt desfiintate institutiile statului, cum sunt revocati judecatorii Curtii Constitutionale, schimba procurorul general, seful DNA...maine poimine ne cer astia sa avem carnet de partid PSD ca sa putem sa fim magistrati. De la revolutie incoace nu am vazut asa ceva.....Nu imi imaginam ca o sa traiesc asemenea evenimente ! Este revoltatoooooooooooooooor !X-(:angry:#-o
Scuzati revolta dar nu m-am putut abtine !

Isis, e mai mult decat revoltator, dar asta nu tb sa te opreasca sa-ti vezi de drumul tau. ;) La nivel inalt lucrurile se precipita, interesele sunt mari, oamenii sunt amenintati, plus ca legile care sunt permit toate lucrurile pe care le-ai enumerat tu. Puterea judecatoreasca nu trebuia atinsa de batalia dusa de puterea politica, dar asta-i Romania... Mi-a placut articolul despre primul-ministru: "my name is Copy Paste" :)) Patetic!!!
Ultima modificare: Marți, 3 Iulie 2012
Ice Hellene, utilizator
ralucaboca a scris:

Ice Hellene a scris:

ralucaboca a scris:

La fel de bine se putea retine culpa si in cazul tutorelui minorului. Mi se pare evaziv continutul acestei grile( ma refer la datele spetei).

Chiar daca s-ar retine culpa tutorelui, proprietarul terenului tot ar fi vinovat de omor prin intentie indirecta. :)

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)