Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
atunci exista o reglementare care nu permite utilizarea gardurilor electrice...si poate nu stiu eu. daca avea aprobare pt gard si era si "semnalizat"ca atare, ce se intampla?
ralucaboca a scris:
atunci exista o reglementare care nu permite utilizarea gardurilor electrice...si poate nu stiu eu. daca avea aprobare pt gard si era si "semnalizat"ca atare, ce se intampla?
Nu cred ca se poate obtine legal o asemenea aprobare, tocmai pt acest pericol. Chiar grila ta spune ca un minor a atins gardul, deci se poate ca persoana respectiva sa nu inteleaga semnalizarea.
:offtopic:
Eu una sunt in greva ! Nu mai invat ! Pai cand vad cum sunt desfiintate institutiile statului, cum sunt revocati judecatorii Curtii Constitutionale, schimba procurorul general, seful DNA...maine poimine ne cer astia sa avem carnet de partid PSD ca sa putem sa fim magistrati. De la revolutie incoace nu am vazut asa ceva.....Nu imi imaginam ca o sa traiesc asemenea evenimente ! Este revoltatoooooooooooooooor !X-(:angry:#-o
Scuzati revolta dar nu m-am putut abtine !
Ice Hellene a scris:
ralucaboca a scris:
Nu cred ca se poate obtine legal o asemenea aprobare, tocmai pt acest pericol. Chiar grila ta spune ca un minor a atins gardul, deci se poate ca persoana respectiva sa nu inteleaga semnalizarea.
La fel de bine se putea retine culpa si in cazul tutorelui minorului. Mi se pare evaziv continutul acestei grile( ma refer la datele spetei).