Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
isis23 a scris:
:offtopic:
Eu una sunt in greva ! Nu mai invat ! Pai cand vad cum sunt desfiintate institutiile statului, cum sunt revocati judecatorii Curtii Constitutionale, schimba procurorul general, seful DNA...maine poimine ne cer astia sa avem carnet de partid PSD ca sa putem sa fim magistrati. De la revolutie incoace nu am vazut asa ceva.....Nu imi imaginam ca o sa traiesc asemenea evenimente ! Este revoltatoooooooooooooooor !X-(:angry:#-o
Scuzati revolta dar nu m-am putut abtine !
Isis, e mai mult decat revoltator, dar asta nu tb sa te opreasca sa-ti vezi de drumul tau. ;) La nivel inalt lucrurile se precipita, interesele sunt mari, oamenii sunt amenintati, plus ca legile care sunt permit toate lucrurile pe care le-ai enumerat tu. Puterea judecatoreasca nu trebuia atinsa de batalia dusa de puterea politica, dar asta-i Romania... Mi-a placut articolul despre primul-ministru: "my name is Copy Paste" :)) Patetic!!!
"--În caz de pluralitate de făptuitori, împăcarea trebuie să intervină personal, cu fiecare dintre infractori, pentru a produce înlăturarea răspunderii penale.
--împăcarea produce efecte in personam, adică numai cu privire la infractorul cu care victima s-a împăcat."
frazele astea doua se refera la impacarea partilor. mie mi se pare ca se bat cap in cap. adica ori trebuie sa te impaci cu toti pt a produce efectul inlaturarii rasp. penale, ori daca te impaci cu unul, fata de ala se produce inlat. rasp. pen, iar cu ceilalti te judeci in continuare.
mi le explica si mie cineva ?
rodut a scris:
"--În caz de pluralitate de făptuitori, împăcarea trebuie să intervină personal, cu fiecare dintre infractori, pentru a produce înlăturarea răspunderii penale.
--împăcarea produce efecte in personam, adică numai cu privire la infractorul cu care victima s-a împăcat."
frazele astea doua se refera la impacarea partilor. mie mi se pare ca se bat cap in cap. adica ori trebuie sa te impaci cu toti pt a produce efectul inlaturarii rasp. penale, ori daca te impaci cu unul, fata de ala se produce inlat. rasp. pen, iar cu ceilalti te judeci in continuare.
mi le explica si mie cineva ?
impacarea are efecte in personam...inlatura raspunderea penala doar pt faptuitorul cu care te-ai impacat, ceilalti urmand a raspunde penal pt fapta savarsita