Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Udroiu si altii. Ideea e ca nu e corect. Pai, in 2010 parca au intrat 72. De ce sa fie favorizati cei dinainte, iar noi sa ne confruntam cu un grad de dificultate asa ridicat? Sunt prea multi magistrati?
Nustiu , cred ca ridica gradul de dificultate , avand in vedere ca multi care au cazut examenul la limita in anii trecuti , o sa dea si in anii urmatori...dar cert e ca , e mai dificil de la an la an...............
Mai am o intrebare la aplicare in timp a legii mai favorabile. S-a mai discutat, dar nu-mi amintesc sa se fi ajuns la o concluzie.
In cazul in care avem o condamnare definitiva, aplicarea obligatorie a legii mai favorabile se face si in cazul ped suspendate? Udroiu zice la teorie ca da, pt ca apoi sa citeze o decizie a CSJ in care se zice ca nu. Voi cum ati retinut?