Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia Cataramă. Vezi agenda și participă →
Verificarea de scripte:
1. se poate face si pe cale principala??? sau doar pe cale incidentala?
2. se poate face si in recurs??
ms
carmen0602 a scris:
Verificarea de scripte:
ms
Din cate stiu eu se poate cere verificarea de scripte pe cale principala pe calea asigurarii dovezilor "recunoasterea unui inscris ". Si da, se poate face si in recurs .
carolina herera a scris:
adrianicet a scris:
1. In concursul dintre exceptii, ordinea corecta este urmatoarea:
a) exceptia de recuzare, exceptia de prescriptie, exceptia lipsei de interes;
b) exceptia de necompetenta, exceptia lipsei de interes, exceptia de prescriptie;
c) exceptia de litispendenta, exceptia de prescriptie, exceptia puterii de lucru judecat.
2. In concursul dintre exceptii, ordinea corecta este urmatoarea:
a) exceptia de litispendenta, exceptia de netimbrare, exceptia puterii de lucru judecat;
b) exceptia de incompatibilitate, exceptia puterii de lucru judecat, exceptia lipsei calitatii procesuale active;
c) exceptia lipsei calitatii procesuale active, exceptia puterii de lucru judecat, exceptia de prescriptie.
1.b
2.c
Asa am raspuns si eu, dar Boroi&Raducan spun 1. a) si 2. b)
Ce parere aveti?
isis23 a scris:
carmen0602 a scris:
Verificarea de scripte:
ms
Din cate stiu eu se poate cere verificarea de scripte pe cale principala pe calea asigurarii dovezilor "recunoasterea unui inscris ". Si da, se poate face si in recurs .
1. nu stiu ce sa zic,,eu stiam ca nu se poate decat pe cale incidentala, in ideea ca nu se poate sa inregistrezi o actiune care sa aiba un asa obiect...dar nu sunt foarte sigura, de asta intreb
2. asa zic si eu, pe motiv ca nu e mijloc de proba cu incident procedural
adrianicet a scris:
carolina herera a scris:
adrianicet a scris:
1. In concursul dintre exceptii, ordinea corecta este urmatoarea:
a) exceptia de recuzare, exceptia de prescriptie, exceptia lipsei de interes;
b) exceptia de necompetenta, exceptia lipsei de interes, exceptia de prescriptie;
c) exceptia de litispendenta, exceptia de prescriptie, exceptia puterii de lucru judecat.
2. In concursul dintre exceptii, ordinea corecta este urmatoarea:
a) exceptia de litispendenta, exceptia de netimbrare, exceptia puterii de lucru judecat;
b) exceptia de incompatibilitate, exceptia puterii de lucru judecat, exceptia lipsei calitatii procesuale active;
c) exceptia lipsei calitatii procesuale active, exceptia puterii de lucru judecat, exceptia de prescriptie.
1.b
2.c
Asa am raspuns si eu, dar Boroi&Raducan spun 1. a) si 2. b)
Ce parere aveti?
Nicio parere?