Buna . Sunt noua pe acest forum. Intentionez sa dau examen la INM IN 2012. Am terminat anul acesta dreptul la o facultate la care nu prea mergeam... sa nu-i dau numele ca o banuiti....si nu stiu cu ce sa ma apuc de invatat. Trebuie sa invat de la ZERO. Va rog sa-mi dati cateva sfaturi despre cum ar trebui sa invat si cu ce sa ma apuc. Am vazut ca noile coduri vor iesi acum in octombrie 2011. Orice sfat este binevenit. Multumesc si urez MULTTT SUCCES CANDIDATILOR DE ANUL ACESTA.
Actul de administrare avand ca obiect bunul aflat in coproprietate obisnuita poate fi opus coproprietarului care nu a participat la incheierea lui daca acesta din urma:
a)i a mandatat pe ceilalti coproprietari sa incheie actul si in numele sau
b)a refuzat in mod abuziv sa consimta la inchieierea actului
c)s a comportat ca gerant in cadrul unei gestiuni de afaceri
Actiunea in revendicare se respinge intotdeauna daca posesorul actual:
a) a posedat bunul, cu buna credinta, timp de 13 ani iar posesorul anterior timp de 8 ani
b) a posedat timp de 15 ani tot atat cat a posedat cu buna credinta si just titlu posesorul anterior
c)invoca jonctiunea posesiei sale, exercitate timp de 2 ani cu o posesie anterioara exercitata timp de peste 18 ani.
Buna dimineata !
O intrebare pentru cei care au mai participat la concursul INM. Exista aer conditionat in salile de concurs unde se desfasoara cele doua probe ( juridic si rationament ) sau la interviu ?
Multumesc
Da @Isis, exista insa nu functioneaza, sau cand functioneaza nu reuseste sa faca fata, pregateste-te pentru un examen canicular, imbraca-te cat mai comod si lejer posibil, evident decent si adecvat ocaziei.