avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor masterat sau expert contabil
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

masterat sau expert contabil

Buna ziua,

Nu stiu in ce categorie de intrebari ar trebui sa incadrez intrebarea mea.
Va rog respectuos sa ma informati daca absolvirea unui masterat de expertiza contabila ( dupa absolvirea licentei de contabilitate si informatica de gestiune, 3 ani) este echivalent cu examenul de expert contabil CECCAR?
Am terminat cele 3 ani, mai sus mentionat si nu stiu sa decid continuarea, care ar fi mai avantajos, care are gradul mai inalt de calitate etc.?

Va multumes anticipat pentru pareri!!!

Cu respect,
Renata
Cel mai recent răspuns: anam79 , utilizator 13:36, 23 August 2011
ametist a scris:

. Daca te inscrii la master nu mai faci stagiul de 3 ani de la CECCAR; doar sustii examenul final.


Nu ti se echivaleaza masterul cu o parte din cei 3 ani de stagiatura la CECCAR decat daca l-ai absolvit la o facultate cu care CECCAR are incheiat protocol ( de obicei facultatile de stat din centrele universitare vechi , cu renume : Bucuresti , Iasi , Timisoara,...)Cel mai bine intrebi la CECCAR sau accesezi pagina de internet [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ceccar Adry90ana Adry90ana Buna seara, Sunt studenta in ultimul an la CIG (contabilitate si informatica de gestiune), Univ. Cuza, Iasi. Ma tot gandec sa dau mai departe la master la ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura emateiu emateiu Buna.Sunt economist intr-o firma de un an si ceva...am terminat \"finante-banci\" si master in \"audit si convergenta contabila\"...ce conditii ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
O cariera in contabilitate/audit sau in banci? Eddyyoyoo Eddyyoyoo Stimati utilizatori, Apelez la sfaturile dumneavoastra la urmatoarea dilema: O cariera pe termen lung in contabilitate/audit sau in banci? Eu studiez la ... (vezi toată discuția)