avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... \"consultanta\"
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

"consultanta"

Societati care fac recrutare si/sau selectie de personal pentru munca in strainatate , prin contracte de consultanta ! , modifica ! CV-urile pentru a plasa cat mai urgent si de a incasa sumele , destul de consistente , imediat .
Daca exista dovada ca CV-ul a fost "modificat" ce se poate face ?
Multumesc.
Proba de lucru nu inseamna perioada de proba,ci este o modalitate prin care un angajator verifica aptitudinile practice ale candidatului,inaintea incheierii unui contract de munca ,la acest aspect ma refeream.
Va doresc succes in demersurile pe care le veti intreprinde,dar eu opinez ca avand in vedere ca firma si angajatul sunt din RO,demersurile vor trebui intreprinse in tara.
Multumesc pentru sfaturi .
Proba de lucru este pentru pus gresie si faianta , pentru vopsit , pentru sudori , etc.
"Consultantul" este din RO , angajatorul este din UE .
"Consultantul" nu are nici un amestec in contractul de munca , perioada de proba, proba de lucru , etc.
El a fasificat un CV pentru a trimite un candidat pentru un post oferit de un angajator strain , si pentru a incasa , rapid , niste bani .
1.Contractul individual de munca se incheie dupa verificarea prealabila a aptitudinilor profesionale si personale ale persoanei care solicita angajarea.
Proba de lucru se poate folosi drept metoda de verificare a aptitudinilor nu numai pentru posturi de muncitori calificati/necalificati,asa cum notati dvs.
Astfel,proba practica, care consta in rezolvarea unei situatii date, a unui test, se utilizeaza pt. posturi care necesita chiar pregatire superioara...
Proba de lucru reprezinta sansa de a demonstra concret ca te-ai descurca in acel post.

2.Dvs. nu aveti ce pretentii sa emiteti asupra angajatorulu strain,ci asupra consultantului si firmei in care el presteaza si care sunt din RO,de aceea am spus ca in caz ca veti actiona trebuie sa o faceti in RO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este un cv o infractiune? maius74 maius74 Buna seara. Am o cumnata care a apelat la mine sa ii fac un cv si sa i-l printez sa mearga la un interviu. Problema este ca ea a trecut pe ciorna niste locuri ... (vezi toată discuția)
Ce optiuni am ca absolvent al unei facultati de drept? Anamaria MS Anamaria MS Buna ziua, Am terminat facultatea de drept ,promotia de anul acesta.Acum sunt masterand la dreptul afacerilor la Academia de Politie.Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Cv juridic? ContSters179222 ContSters179222 M-ar interesa dacă există un anume model de CV folosit printre jurişti sau avocaţi sau se merge pe un model simplu, clasic. Mă gândesc că un cv european ... (vezi toată discuția)