avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata de o zi in noul Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata de o zi in noul Revisal

Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma lasa programul. zice ca data de sf. susp. trebuie sa fie ulterioara celei de inceput. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
multumesc
Cel mai recent răspuns: raluca constantinescu , utilizator 07:50, 5 Octombrie 2011
Nu exista o limita a perioadei de acordare a CFP ... prin urmare, se poate acorda CFP si pentru o perioada de un an de zile ... pe baza cererii aprobate se va face decizie de supendare care se completeaza si se transmite prin REVISAL.
Ce trebuie sa fac in noul Revisal in cazul unui salariat care a fost cercetat disciplinar pentru absente nemotivate?Exemplul este urmatorul:absente nemotivate incepand cu data de 25.07.2011.Am efectuat cercetarea disciplinara si am desfacut ctr. de munca cu data de 18.08.2011.
Daca fac suspendare cf art 51(2) eu nu am scris in RI nimic legat de acest aspect.
Perioada 25.07.2011 - 18.08.2011 trebuie sa apara cu absente nemotivate ..
In Revisal trebuie sa trec toate concediile fara plata(la cerere), absentele nemotivate,concediu crestere copil si concediile medicale?Daca da pentru ce perioada le completez?Doar pentru anul 2011?
Am 2 cazuri de crestere copil.Un caz a fost in perioada 2008-2010 si al doilea este in perioada 2010 pana in prezent.Eu le-am operat pe amndoua in noul revisal.
Concediile medicale nu se opereaza in REVISAL ... HG nr.500/2011 prevede ca registru se se completeaza cu perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale.

Alte discuții în legătură

Data suspendare cim in revisal 5 alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as vrea sa stiu si parerea dvs referitor la ce data incetare trecem in cazul suspendarilorEu am incercat pt cineva de ex. cerere cfp ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)