avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata de o zi in noul Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata de o zi in noul Revisal

Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma lasa programul. zice ca data de sf. susp. trebuie sa fie ulterioara celei de inceput. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
multumesc
Cel mai recent răspuns: raluca constantinescu , utilizator 07:50, 5 Octombrie 2011
Cererea de concediu fara plata a unui angajat este suficienta pentru a putea declara in Revisal susupendarea contractului sau trebuia emisa o decizie de suspendare?Exista in afara Codului Muncii vreun act normativ care sa ne spuna exact ce acte trebuiesc intocmite in fiecare caz posibil in domeniul resurselor umane?
Multumesc pentru raspunsuri freelis!
In practica sunt folosite ambele avriante in ceea ce priveste suspendarea c.i.m. ca urmare a CFP ... nu exista niciun act normativ referitor la actele care se intocmesc in domeniul relatiilor de munca, in afara de Codul Muncii.
Deci sunt obligata sa prind orice fel de suspendare a ctr. de munca mai putin concediile medicale si asta pentru tot anul 2011 .Multumesc pentru rabdare freeelis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Data suspendare cim in revisal 5 alexandra24 alexandra24 Buna ziua,as vrea sa stiu si parerea dvs referitor la ce data incetare trecem in cazul suspendarilorEu am incercat pt cineva de ex. cerere cfp ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)