avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
Am o intrebare: ati preluat de undeva modelul pentru registru contracte, incetari sau acte aditionale? E pe hartie sau e in format electronic? Eu tin o evidenta pe calculator cu nr interne de contract, data semnarii contractului si data de incepere a activitatii..este suficient?
Multumesc anticipat.
cris2279 a scris:

Am o intrebare: ati preluat de undeva modelul pentru registru contracte, incetari sau acte aditionale? E pe hartie sau e in format electronic? Eu tin o evidenta pe calculator cu nr interne de contract, data semnarii contractului si data de incepere a activitatii..este suficient?
Multumesc anticipat.

Se foloseste un model propriu.
Se poate intocmi electronic.
Nu exista unul tipizat sau cu regim special.
delia.ionescu a scris:

@Dinush: Nici mie nu mi-a preluat cele incetate dupa 1 Aug asa ca am sa le introduc eu manual (mai intai angajatul, contractul si apoi incetarea). Cred ca asa trebuie insa nu sunt sigura.

In alta ordine de idei, am modificat (mariri) prin acte aditionale mai multe salarii, luna aceasta.
In Revisal, nu trebuie decat sa modific suma la salariul brut? Nu vad o rubrica pentru data de cand intra in vigoare sau unde sa trec un numar al actului aditional, etc.
Imi puteti confirma daca asa este sau imi scapa mie ceva/

Multumesc,

De ce trebuie sa mai transmiteti o data incetarea contractelor de munca? Chiar daca au incetat dupa 1 august, ati transmis la ITM la momentul acela.
raspuns pt.andral:avand in vedere ca la data de 01.08.2011,aveati un contract activ,conf.H.G.500/2011,sunteti obligat sa transmiteti prin noul Revisal,datele acestui contract,precum si incetarea lui in data de 29 aug.2011,in termen de trei luni ,deci pana la finele lunii oct.2011.Deci va trebuie parola de la ITM.Va doresc succes,in demersurile obtinerii acesteia!:love1:
A aparut azi pe siteul [ link extern ] .

In ultimul paragraf se afirma: "Angajatorii care au detinut conturi /parole functionale pe sistemul vechi (HG161/2006) si sunt functionale pe sistemul nou (HG 500/2011), nu vor solicita alte conturi/parole."

Le-am scris un email dar nu am primit nici un raspuns. Stie cineva concret ce sa facem? HG spune una, ei spun altceva....

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)