avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
Revin la intrebarea cu sporurile cand salariul brut este sub 100 % : trebuie modificat si salariul luna de luna in Revisal daca nu se face act aditional sau doar sporul ? Multumesc.
am o problema legata de suspendarea contractului, a fost introdus in revisal o suspendare incepand din data de 01.08.2011-31.08.2011, dupa care s-a introdus incetarea suspendarii gresit cu data de 28.09.2011. In aceasta situatie contractul de munca apare tot suspendat si nu am cum sa mai introduc o noua suspendare incepand din 01.09.2011-30.09.2011. Cum prodecedez la corectarea acestei probleme?
@ Elizatraian: intrati pe rubrica Contracte (a 4-a rubrica de pe primul rand). Apoi pe Suspendare (a 3-a rubrica de pe al doilea rand). Acolo alegeti Corectie si treceti data corecta.

@Dali_C: imi pare rau, n-am lucrat cu astfel de situatii, mai bine tac decat sa va spun vreo prostie.

@Anca55: Multumim pentru confirmare.
@ mic1
singura varianta ar fi :
timp norma : norma intreaga
durata timp de munca : norma intreaga 8/40
repartizare timp de munca : inegal

@ elizatraian
incercati o corectie la data incetarii suspendarii ....
am incercat acest lucru insa nu ma lasa sa fac corectia detei de incetare a suspendarii.
pot sa corectez doar perioada suspendarii, alta solutie mai exista?

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)