avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
@memmihaela7
Nu este posibila in Revisal 5.06 schimbarea unui CIM per.nedeterm. in per.determinata.

@costa-1
Revisal 5.06 cat si varianta veche cuprinde salariatii unui angajator indiferent de starea lor, activi sau incetati.

Buna ziua,
Ce pot face in situatia in care nu am reusit sa preiau toti salariatii din versiunea veche de REVISAL? Am dat preluare date pe 24.08, cand aveam 162 salariati activi. Am bagat cativa in fiecare zi. Ieri programul mi-a spus “Operatiune incheiata” dar cand am verificat numarul vad ca sunt doar 145. Cum pot sa introduc restul de 17? Este vreo problema daca ii bag manual? Mi s-a intamplat la 3-4 din ei (nu la 17 cu siguranta) sa nu stiu cum sa introduc niste adaosuri la salariu, asa ca am dat “Renunta”, crezand ca trec la urmatorul si la sfarsit o sa vad ce fac cu cei peste care am sarit. Dar nu i-a mai preluat deloc. REVISAL-ul nou ii preia cu istoricul din REVISAL vechi sau va inregistra numai ce se opereaza de la data preluarii/introducerii? Daca oricum nu apare istoricul cred ca as putea sa ii introduc manual pe restul ca sa nu dezinstalez si sa reiau totul de la capat. Ce ma sfatuiti sa fac, reinstalare si o noua preluare sau introducere manuala a celor care lipsesc?

O alta problema o am cu un angajat care a avut contract pe durata determinata 1 an (16.06.2010-16.06.2011), apoi i-am prelungit inca 2 ani pana pe 16.06.2013. REVISAL-ul nou, la preluare mi-a dat eroare spunand ca s-au depasit cei 3 ani (probabil trebuia sa prelungesc pana pe 15.06.2013) dar greseala este deja facuta (si transmisa online cu cel vechi). Sa fac act aditional in care sa modific data cu o zi mai devreme? Apoi sa fac modificare in REVISALUL vechi si dupa sa il introduc manual si in cel nou unde sa bag un singur interval de 3 ani (16.06.2010-15.06.2013) sau doua peerioade (1 an si apoi prelungire 2)? Cum este corect?
Multumesc
Va rog frumos, pentru a adauga un spor diferit de cele cuprinse in REVISAL, cum se procedeaza? ca accesand "adaugare spor" programul ne ofera doar posibilitatea de a selecta un spor definit de el....
#-o
In HG 500/2011 se prevede la art. 3 lit. h), ce suspendari se opereaza in Revisal: h) perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca, cu exceptia cazurilor de suspendare in baza certificatelor medicale. Eu am inteles asadar ca, concediile pentru incapacitate temporare de munca nu se introduc in Revisal, indiferent de durata acestora... Corectati-ma daca gresesc.
bugetar a scris:

Va rog frumos, pentru a adauga un spor diferit de cele cuprinse in REVISAL, cum se procedeaza? ca accesand "adaugare spor" programul ne ofera doar posibilitatea de a selecta un spor definit de el....
#-o

Rubrica Angajator -> Coloana Sporuri gasiti -> Adaugare spor -> se introduce Denumire si Descriere -> se apasa click Salveaza.
O data introdus in lista de sporuri, sporul se va regasi ulterior in lista cand introduceti contracte si vreti sa selectati respectivul spor.

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)