avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - probleme de functionare si de completare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - probleme de functionare si de completare

Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si problemele care apar in timpul completarii acestuia , astfel incat sa concentram toate problemele si toate raspunsurile intr-un singur topic ....

informatii generale :
Pe pagina [ link extern ] /
gasiti informatii utile cu privire la registrul general de evidenta a salariatilor in format electronic.
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 20 Decembrie 2020
Am si eu o intrebare cine ma poate ajuta
Angajatul X angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata in 2006
In 2009 i s-a facut un act aditional ce modifica functia si durata contractului in determinata
In revisal se introduce contractul de munca cel din 2006 pe perioada nedeterminata cum fac eu modificare contractului in determinata
In programul vechi revisal mergea modificarea la durata contractului, dar in cel nou nu am reusit sa ii dau de cap
Daca scriu contractul de munca din 2006 si ii dau perioada determinata si ii scriu ca inceteaza in 2012 cum scrie in actul aditional imi da eroare imi spune ca un contract pe per det nu poate depasi 3 ani ceea ce este normal
dar eu cum fac modificare in revisal
Michaela_D a scris:

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: am incetat un CIM ptr pensionare, azi 14.09.2011, pe versiunea veche.La alegerea articolului de incetare am ales 56 d pentru ca 56 c nu era si am mentionat la rubrica detalii ''pensionare art. 56 c".L-am transmis la itm pe versiunea veche(mentionez ca pe versiunea noua nu am transmis nimic) si cand vizualizez xml-ul pe portalul inspectiei muncii imi da mesajul:
''Fisierul xml a fost incarcat cu success conform prevederilor H.G. 161/2006 (act normativ abrogat) pentru Angajatorul AUTOPRO MOND
Numar Înregistrare: 0000057-1-03-14/09/2011

ATENTIE!

Registrul de salariati nu respecta prevederile art.4. din H.G.500/2011, ceea ce constituie contraventie conform art.9 din HG nr. 500/2011 , si poate fi sanctionata contraventional cu amenda conform art.9 alin.2 din HG nr. 500/2011.

Registrul de salariati contine informatii ce trebuiau actualizate incepand cu 1.august.2011 !

Vizualizand celelalte xml-uri transmise anterior datei 01.08.2011, am vazut ca la toate scrie asa.
Ce trebuie sa fac?



Acest mesaj este adresat celor care au depasit datele de transmitere a Revisal-ului ... doar atentioneaza , nu trebuie facut ceva anume ..
Va rog sa-mi spuneti ce inseamna "depasit datele de transmitere a Revisalului" ?
De exemplu , incetarea unui c.i.m. nu este completata si transmisa prin REVISAL la data incetarii ci la o data ulterioara acesteia ... in speta, nu sunt respectate termenele de transmitere a REVISAL-ului.
Incercati sa va autentificati aici:
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Revisal (1) GGP GGP La rubrica \"data la care produce efecte\" cum e corect sa completam? Data de acum de cand completex revisalul asta nou sau data de la ultima modificare ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)