avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... VEZI data intrarii in vigoare a Noului Cod Penal si a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

VEZI data intrarii in vigoare a Noului Cod Penal si a Codului de procedura penala

Stie cineva,cand va intra in vigoare noul cod penal?Macar o data aproximativa?!
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dumneavoastra...
Cel mai recent răspuns: emma_79 , utilizator 17:12, 25 Ianuarie 2014
Sa nu ascultam vorbele si promisunile desarte , atatea in ultimii 20 si ceva de ani , sa asteptam sa existe vointa politica .
In rest , vorbim... discutii
Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie ...... nimic nou?
Nimic nou...
Si eu am procese in care in loc sa plece de la minimum pedepsei de la 10 ani ( si pana la 20 de ani )...se se ajunga la o pedeapsa mult mai redusa...

Comunicat de presă referitor la adoptarea de către Parlament a a proiectului de Lege pentru punerea în aplicare a Codului penal şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative care cuprind dispoziţii penale

[ link extern ]
Am ajuns in octombrie 2012, stie cineva daca codul penal va mai intra in vigoare intr-o zi?
poate anul acesta?
Ultima modificare: Luni, 15 Octombrie 2012
anamaria25, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand intra in vigoare noile coduri? mancipri mancipri va rog sa imi spuneti de cand intra in vigoare noile coduri ( civil si penal ) (vezi toată discuția)
Noile reglementari ralu_2008 ralu_2008 cand intar noile coduri in vigoare? multumesc! (vezi toată discuția)