avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formalitatile de incetare a contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formalitatile de incetare a contractului de munca

Buna ziua,

In urma cu o saptamana am depus cererea de demisie, respectand preavizul. Imediat dupa incetarea contractului, sunt asteptat la alta firma unde voi incepe lucrul. Ce as vrea sa stiu este care sunt formalitatile de incetare a unui contract si cand se incep acestea: in timpul preavizului, sau dupa expirarea acestuia.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 09:42, 22 Septembrie 2008
Am inteles ... se pare ca si la nivel de ITM Buc s-a luat aceasta decizie, dar nu stiu in ce masura se poate realiza.
Multumesc :)
~ Conținut șters la cerere ~
@dorin.tunsoi
comentariile de mai sus au fost purtate pe marginea subiectului, n-am sustinut nici unul dintre noi cum ca un functionar ar verifica situatia vreunei persoane pentru care se prezinta un contract de munca spre inregistrare la ITM. elis mentionase mai sus cum ca “In prezent, ITM-urile nu pot controla numarul de c.i.m. pe care le are un salariat. Prin urmare, puteti incheia un c.i.m. in timpul executarii unui alt c.i.m. “ Am vrut sa accentuez ideea ca exista o baza de date creata la nivel de inspectorat dar care nu face obiectul verificarii numarului de contracte ale unui angajat incheiate cu mai multi angajatori.
Consider ca e un fapt imbucurator daca baza de date (actualizata, bine inteles) ajuta in clarificarea unor situatii in ceea ce priveste activitatea unui angajat.
Felicit Sibiul daca a ajuns sa puna la dispozitie propria baza de date. Deci, se poate!!!!!=D>
~ Conținut șters la cerere ~
dorin.tunsoi a scris:

Legislatia in vigoare permite unei persoane sa aiba mai multe CIM in vigoare, cu precizarea ca doar pe un contract norma de lucru sa fie norma intreaga (8ore)

Care legislatie interzice mai multe CIM cu norma intrega????????????????
Este precizat undeva numarul maxim de ore care se pot lucra pe zi in baza mai multor CIM si eu am ratat informatia?

Alte discuții în legătură

Eliberare carte de munca dupa demisie SilviuR SilviuR De curand mi-am dat demisia. Am lucrat un an si jumata in baza unui CIM, dar angajatorul nu mi-a cumparat carte de munca. Acum la demisie spune ca o sa-mi ... (vezi toată discuția)
Contract de munca si demisie psorinp psorinp Ma aflu in situatia urmatoare: salariat cu cim pe perioada determinata pana pe 1.11.2017 gasit alt loc de munca dar la care se doreste angajare imediat pe ... (vezi toată discuția)
Concediu in preaviz catalin romulus catalin romulus doresc sa aflu cum pot rezolva urmatoarea problema; compania pentru care lucrez,nu plateste concediul de odihna ramas in momentul plecarii din firma,am dorit ... (vezi toată discuția)