cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Pentru Carmen2009:
Sinucideri si diabet pot surveni in orice alta profesie...cine nu are nervii suficient de tari si un caracter tare nu are ce cauta in aceasta profesie.
Tu ai trecut prin INM?
Toti cei care vor sa dea- si...cred eu...sa si intre- stiu la ce se inhama. (Mai pe romaneste....)
Multumim de indemn, dar ce ne trebuie noua, cei cu inm sau sng este o incurajare...nu altceva.
Un proverb englez spune: vom vedea cum vom trece podul, cind vom ajunge la el. Nu-l scriu in engleza, ptr ca forumul este in limba romana si pentru romani. Oricum, conotatia este aceeasi si in engleza.
parerea mea ca toti ce care participa la acest examen stiu sau ar trebui sa stie ce presupune INM-ul !
pentru cei care se pregatesc :=D>
pentru cei care doar vorbesc fara sa fi incercat vreodata ::P
asa ca nu va descurajati si invatati daca vreti cu adevarat sa fiti magistrati!
poate ne dezvalui care ar fi strategia pe care ar trebui sa o abordam pentru testul de logica....sunt optimista, na!...ma gandesc ca poate trec anul asta de proba eliminatorie....
stim toti ca la inm e foarte greu, dar gandeste-te ca nici tie nu ti-ar fi prins tocmai bine, in perioada in care te pregateai pentru admitere sa auzi afirmatii descurajatoare...
...imi cer scuze daca am ofensat pe cineva... nu a fost aceasta intentia mea! asadar: nu stiu cine face subiectele la penal, cat despre testul de logica...statistic vorbind, acesta nu pune probleme candidatilor! va doresc foarte multa bafta, sunt impresionat de entuziasmul si determinarea cu care abordati acest examen si va doresc sincer tuturor minte clara, ca sa asimilati cat mai bine informatia si sa aveti parte de acel dram de noroc care face diferenta intre candidatii foarte bine pregatiti!