avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

candidati la concursul de admitere INM 2009 Uniti-va!!!

cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Ultima modificare: Vineri, 12 Septembrie 2008
bdm_jus, utilizator
..mare dreptate ai Carmen..habar nu au ce ii asteapta..
carmen 2009 a scris:

Copii! Va recomand calduros sa nu dati acest examen...daca totusi veti nesocoti acest sfat...civil si procedura civila invatati GABRIEL BOROI, pentru ca el face subiectele si el este titularul catedrei de drept civil din inm!!! si...vedeti ca nu prea e de acord cu Mihaela Tabarca...penal si procedura penala...subiectele sunt de bun simt....asa ca...daca stiti codul si aveti ceva logica in dotare...nu vor fi probleme!!!!
:)) in principiul ai dreptate! si eu mi-am avertizat prietenii care vor sa dea anul asta in ce se baga! eu auzisem ca o sa fie greu, dar nu ma asteptam la asa ceva. lucrul pozitiv e ca incep sa se miste putin lucrurile, in sensul ca cei de anul 2 au facut demersuri anul trecut si s-au scos niste referate obligatorii, noi am facut memorii si la multe materii ne-au scos lucrarile comune de pe semestrul 2. in ceea ce priveste autorii subiectelor, eu intelesesem civil- bogdan dumitrache si penal -dragos bogdan.oricum la penal si proc pen -clujul e l„a putere”.
multumim pentru avertizari, dar pe mine personal ma deranjeaza aerul acesta de superioritate cu care ne tratati pe noi, cei care in prezent suntem doar aspiranti la statutul de auditor de justitie.

nu suntem niste copii naivi care habar n-au ce-i asteapta la inm.

suntem constienti de faptul ca programul auditorilor de justitie e foarte incarcat, ca e mult de invatat, exigentele profesorilor sunt mari , examene multe, lucrari peste lucrari, materii inutile....si trebuie sa fii puternic ca sa rezisti. dar cum ati rezistat voi, o sa rezistam si noi. numai sa intram! dupa parerea voastra, ce ar trebui sa facem noi acum? sa renuntam pentru ca e greu la INM?

reamintesc anumitor user-i ca aceasta pagina din forum este dedicata candidatilor la concursul de admitere la inm 2009. cei care nu indeplinesc aceasta conditie, nu sunt potentiali candidati, dar doresc sa faca observatii referitoare la acest concurs, ar trebui sa-si exprime opiniile in alta parte.

dorinta celui care a initiat acest subiect de discutie a fost adunarea parerilor candidatilor, intr-ajutorarea lor,de aceea se si numeste aceasta pagina din forum ,, candidati la concursul de admitere INM 2009 uniti-va!``
deea29 a scris:

multumim pentru avertizari, dar pe mine personal ma deranjeaza aerul acesta de superioritate cu care ne tratati pe noi, cei care in prezent suntem doar aspiranti la statutul de auditor de justitie.

nu suntem niste copii naivi care habar n-au ce-i asteapta la inm.

suntem constienti de faptul ca programul auditorilor de justitie e foarte incarcat, ca e mult de invatat, exigentele profesorilor sunt mari , examene multe, lucrari peste lucrari, materii inutile....si trebuie sa fii puternic ca sa rezisti. dar cum ati rezistat voi, o sa rezistam si noi. numai sa intram! dupa parerea voastra, ce ar trebui sa facem noi acum? sa renuntam pentru ca e greu la INM?

reamintesc anumitor user-i ca aceasta pagina din forum este dedicata candidatilor la concursul de admitere la inm 2009. cei care nu indeplinesc aceasta conditie, nu sunt potentiali candidati, dar doresc sa faca observatii referitoare la acest concurs, ar trebui sa-si exprime opiniile in alta parte.

dorinta celui care a initiat acest subiect de discutie a fost adunarea parerilor candidatilor, intr-ajutorarea lor,de aceea se si numeste aceasta pagina din forum ,, candidati la concursul de admitere INM 2009 uniti-va!``

asta e din ciclul : nicio fapta buna nu ramane nepedepsita......................:)

nu are nimeni aere de superioritate, astea sunt doar in perceptia ta. Ei isi exprima opiniile cu privire la ceea ce , probabil, au experimentat pe pielea lor, asadar sunt pareri avizate, spre deosebire ideile romantice pe care le promoveaza unii pe diferite site-uri.

iar ultima fraza e geniala, eu cred ca ar trebui sa te faci paznic la intrarea pe pagina si sa nu lasi pe nimeni altcineva sa intre, decat pe cei care sunt candidati la concursul de la INM, nu de alta , dar s-ar putea ca altii sa aibe opinii contrare candidatilor, si nu putem sa permitem asa ceva , nu???
hai ca sunteti de groaza=D> fiecare are intr-un fel dreptate.... avem intr-adevar nevoie de incurajari dar asta nu inseamna ca nu tre sa fim realisti... o sa fie criminal de greu... #-o mai ales pt cei care mai au si familie si copii.... pe de alta parte si comentariile astea sunt bine venite, mai ales ca noi vrem sa aflam cat mai multe despre inm. si cine sa fie mai in masura sa ni le spuna decat cei care au intrat sau chiar au terminat. in ceea ce ma priveste, bravo celor care invata atat de mult sa dea examenul si sincere felicitari celor care il mai iau!

Alte discuții în legătură

Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Dilema mare - admitere inm 2012 ContSters193424 ContSters193424 sunt studenta in anul 3 la fac de drept si doresc sa intru la inm in 2012; problema majora este ca nu stiu de unde sa incep, cu ce materiale, ce autori; ... (vezi toată discuția)