lindych a scris:
Colega, haide sa nu dramatizam. Mai suntem si altii pe la INM care nu facem nimic cat e ziua de mare si ne simtim foarte bine asa. Si nu avem nici note foarte mici. Nu e INM tat-su dracului, cum nici admiterea la INM nu e un drac atat de mare. Fiti increzatori in voi si in ceea ce stiti sa ganditi cu capetele voastre. Tocilari si tocilare o sa gasiti peste tot, chiar si aici la INM. Astia se vor vaita tot timpul ca e prea multa materie, ca nu au timp, ca e prea greu, ca mai stiu eu ce. Bafta la examen. Va asteptam sa ingrosati randurile auditorilor de justitie alaturi de noi, cei care ne simtim cat se poate de relaxati si nici prin cap nu ne trece sa ne sinucidem pentru ca nu stim sa citim hotarari judecatoresti de la comunitar in engleza sau franceza.
ma bucur pentru tine si pentru altii ca tine! dar nu cred ca poti sa negi ca majoriatatea sunt stresati de nu mai stiu de ei si calculeaza amr-uri. in rest, ma opresc din postat aici, sa creada cine ce vrea despre inm. PS 1-la ce grupa sunteti voi astia asa de relaxati? PS2 ma primiti si pe mine?