cred ca acest mijloc de comunicare ne-ar fi de un real folos tuturor care se gandesc sa participe la concursul de admitere INM 2009 si de aceea mi-ar face mare placere sa schimbam sfaturi,opinii,informatii,ganduri...orice idee intre noi,as cum vad ca au facut-o si cei care au participat la concursul din anul acesta...
Sunteti de acord cu mine?
Eu cel putin astept un sfat,o impresie si de la cei care se pregatesc pentru viitorul concurs dar mai ales de la cei care au trecut deja prin asta indiferent daca au reusit sau nu.M-ar ajuta foarte mult sa imi fac o idee ce se intampla in momentul examenului,si dupa reusita sau nereusita:((...
M-am hotarat sa particip si eu anul urmator,recunosc nu cu cele mai mari sperante,caci sunt in anul 4 de facultate si din cate am auzit,prea putini sunt aceia care reusesc din prima intr-ucat e nevoie de o pregatire foarte buna care necesita timp...Am inteles ca e de preferat sa se studieze din anumiti autori pentru reusita,asta tot de pe forum...Sunt multe de discutat si de aflat de aceea m-as bucura sa ne unim toti si sa comunicam intre noi..
Boroi cu o parere, Beleiu cu alta parere.....care parere e de luat in seama? Boroi si Beleiu au invatat... din ce carti??au citit ...din ce coduri??, au predat.... ce materie??.....m-am saturat!..rau de tot!
Boroi cu o parere, Beleiu cu alta parere.....care parere e de luat in seama? Boroi si Beleiu au invatat... din ce carti??au citit ...din ce coduri??, au predat.... ce materie??.....m-am saturat!..rau de tot!
sunt perfect de acord si eu cu ceea ce zici! #-o=D>
IN CADRUL PROCESUAL AL ORDONANTEI PRESEDENTIALE:
a) se pot dispune uneori masuri care prin natura lor intrinseca sant definitive
b) nu se poate in nici un caz transa fondul dreptului
c) datorita caracterului urgent ,nu este obligatorie citarea partilor nici la recursul declarat impotriva unei ordonante presedentiale
a si b sunt e corecte, dupa parerea mea.
c nu e corect, deoarece art.582 alin 3 C. proc. civ . prevede ca recursul impotriva unei ordonante presedintiale se judeca de urgenta si cu precadere, cu citarea partilor.
raspunsul corect este doar -a-
b-ul nu este corect deoarece instanta cu ocazia solutionarii unei ord. pres. poate lua act de tranzactia partilor prin care sa se rezolve insusi fondul . In acest caz instanta nu face alceva decat sa autentifice un contract judiciar lucru care este posibil in acest cadru procesual ( atentie intrebarea se referea la "cadrul procesual " si nu la neaparat la solutionarea cererii de ord. pres. stricto-sensu )