cititul printre randuri...este necesar uneori.
consider ca aici nu e potrivit, avand in vedere ca discutam de relatia parinte-copil-scoala. important este rezultatul.
In privinta afirmatiei
consider ca a baga capul in nisip si a-mi transfera pur si simplu copilul nu este o solutie
este cea mai buna solutie
pentru copil, nu pentru dv! De altfel,
copilul merge la scoala, nu dv. Acesta este aspectul pe care trebuie sa-l aveti in vedere. Nu-i oferiti securitate incercand (sau continuand) sanctionarea invatatorului.
Eu acest lucru l-as face! Este posibil ca si directorul si psihologul sa va recomande acelasi lucru, daca reusesc sa inteleaga importanta factorilor securitate si incredere pentru copil. Conflinctul parinte-profesor este cel mai daunator relatiei elev-profesor.
Din exterior, nu puteti sti ce probleme interne exista intre director si respectivul cadru didactic(am vazut mai tarziu ca ati continuat cu explicatiile). Sunt situatii in care comunicarea dintre profesor si un anumit elev este imposibila. Undeva, in cei 3 ani de pana acum, s-a intamplat ceva grav care nu a fost luat in calcul.
Pentru o evaluare psihologica corecta a copilului va sugerez sa apelati la un psiholog
din afara scolii.
Sper sa rezolvati cum e mai bine pentru copil.