I-am intins si ramura de maslin, am fost de acord sa-l pedepseasca pe fiul meu atunci cand "ïese din rand", insa dumneaei cred ca a inteles ca-i dau mana libera sa-l abuzeze si mai mult. Am fost cu fiul meu la psiholog (consilierul scolii) si mi s-a spus ca a dezvoltat un complex de inferioritate datorat comportamentului invatatoarei. Inclusiv directorul scolii mi-a spus ca aceasta invatatoare nu are ce cauta in invatamant. Are grave tulburari de comportament, este antisociala si abuziva
Cred ca acest topic trebuie sters. Este o ofensa cadrelor didactice
Sunt de acord cu ce sustineti, dar pana la un punct. Daca nu aveti probe ca se face vinovata de lovire sau alte violente, nu le puteti dobandi prin mijloace neautorizate. Totodata, daca se declanseaza o ancheta si nu se dovedeste ce sustineti in reclamatie/plangere, stiti si dv. ce urmeaza. Si toate acestea pentru ce?
Din alta perspectiva privind, daca nimeni nu va sustine, este o problema.
Da, invatatoarea este un angajat care poate fi concediat, daca se face vinovata de fapte care incalca deontologia profesionala.
Parerea mea sincera si dezinteresata este sa urmariti interesul copilului. Punct. Daca nu merita sa lucreze in invatamant, pana acum nu mai era in invatamant. Oamenii apreciaza subiectiv, dar examenele medicale se dau cu medici, evaluarile se fac de evaluatori, iar concedierile urmeaza cursul dat de lege.
Inteleg ca sunteti furioasa, dar eu nu asa vad solutionarea acestui conflict. Si inca este mic copilul...
Este un elev bun, cu fb pe linie, medaliat la concursuri.