avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Cred ca o sa fie mai multa lume activa pe forum in masura ce se apropie data examenul.Eu m.am apucat de invatat cu procedura penala.Spor la invatat!
stiti cumva in 2012 cand va fi examenul de admitere?
Cel mai probabil in septembrie cum se organizeaza de obicei. A fost o exceptie in 2010 cand s-a organizat in februarie pt ca in sesiunea precedenta( septembrie 2009) nu s-au ocupat toate locurile( desi au fost mai mult de 2candidati pe loc nu au fost suficienti candidati care au luat peste nota minima admisa la toate probele astfel incat sa se ocupe toate locurile scoase la concurs). Problema este , in conditiile in care tocmai s-a anuntat ca se vor mai restrange nu stiu cate mii de posturi bugetare, se mai organizeaza concurs?sau se intampla ca in administratie unde sunt blocate noile angajari..
Si eu tot cu procedura penala am inceput....mai am partea speciala....insa invat dupa Neagu intrucatintentionez sa-mi incerc norocul si la INM.Sunteti din Bucuresti?Mi e teama ca dupa cele 6 luni voi fi repartizata cine stie unde,(as dori macar in localitatea mea natala daca nu se poate in Buc )si din cauza acesta nu stiu ce sa fac,daca sa mai sustin exam sau nu.
Posibilitatile de a prinde un post in Bucuresti sau pe langa sunt destul de mari...nu trebuie sa stati cu teama mereu.La SNG e lume de prin toate colturile tarii,si fiecare isi doreste sa apuce prin zona unde locuieste.....cred k vor fi tot felul de intelegeri.Important este sa aprobam examenul de admitere.Apoi,dupa parerea mea, in cele 6 luni sa invatam cat mai bine,iar rezultatele de la examen sa fie cat mai bune.Eu momentan sunt plecata in strainatate,dar tot in Bucuresti am domiciul stabil.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)