avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2012
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2012

Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG?
Deocamdata doar noul cod civil a intrat in vigoare, nu si cel penal. Dupa parerea mea nu e tarziu sa te apuci acum de invatat, examenul va fi abia in septembrie, adica peste aprox 9 luni, deci... Bafta multa!
Hello!

De la "mica reformă" au mai avut loc "update"-uri la Codurile de Procedură?
Eu am unele actualizate până la 25.11.2010.. sunt "depășite"?
Calendarul estimativ al examenelor de admitere (INM, SNG) s-a afișat pe site-ul CMS-ului, pt. anul 2011, cam la mijlocul lunii decembrie 2010. Acum văd că e "liniște" :wassat:
nu e "liniste". s-a afisat la sfarsitul lui dec.
[ link extern ]
Mulțumesc @vijaya :)
Și 2 știri de interes "local" >>
#1 [ link extern ] /
#2 [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
ASBO, utilizator
Eu nu cred c-o sa intre in vigoare la 1 iunie, dar daca o sa intre se va da examen tot dupa vechiul cod. Ar fi prea putin timp de invatat si cred ca se va tine cont de aspectul asta (sau cel putin sper:) sa fie asa). Inca nu m-am uitat pe noul cod si sper sa nici nu fie nevoie:D
Daca o sa intre in vigoare o sa fim cu totii asa #-oX-(

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
In legatura cu admiterea inm pe viitor mer_123 mer_123 Daca(si numai daca) noul COD CIVIL cat si cel PENAL se vor aplica (se zvoneste ca se vor aplica prin anul 2011-2012) subiectele din 2013-2014 de la INM cat si ... (vezi toată discuția)