avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ialomiteanu: Isarescu ne spune ce avem de facut
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ialomiteanu: Isarescu ne spune ce avem de facut

Ialomiţeanu: "domnul guvernator ne spune lucruri bune şi ce avem de făcut."

[ link extern ]

gasiti normal ca unui ministru ("plin":))) de finante al unui guvern sa i se spuna "ce are de facut" de catre un guvernator de banca centrala?
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 21:00, 24 Decembrie 2011
Nu mai avem cu cine ne compara la toate capitolele santem varza .
Nu mai fiti atat de pesimisti. Sutem mai bine ca multi altii.
De-acord cu dumneavoastra. Stam mai bine ca Afganistanul, Bangladesul, Somalia...
Nu avem razboi, nu am avut Tzunami, nu alte calamitati si totusi s-a apelat la un articol din constitutie care s-ar aplica tocmai in asemenea cazuri pentru reducerile de venituri aplicate de guvern. Va mai amintiti?
Eu, ca o persoana care lucreaza cu birocratii as fi fericit daca ar concedia cel putin 1/4 si ar aplica un sistem informatic sau automatizat. Nu ii am la suflet pe birocrati.
Dar cu Constitutia, cu Tzunami, va rog, cum ramane? Nici mie nu-mi plac, nu-mi creaza nici o placere sa avem oameni nepregatiti, nevoiasi, fara venituri, bolnavii..., dar asta nu inseamna ca as lua masuri sa las 25% din acestia sa dispara de foame.
Poate trebuiesc indrumati, integrati, ajutati, recuperati pentru a le fi mai usor acestor categorii si-atunci, cu siguranta, le va fi mai usor si celor care muncesc.
De taiat este usor si-o poate face orice nepriceput sau raufacator, dar de imbinat, de ansamblat, de organizat..., o pot face doar oameni normali, pregatiti si bine intentionati.

Alte discuții în legătură

Despre codul fiscal si legea salarizarii POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Isarescu a primit ordin de la Consiliul Investitorilor Străini și de la AmCham de a respinge primordial Legea Salarizării și Codul Fiscal iulie 25, ... (vezi toată discuția)
Reducere 25% la brutul bugetarilor ContSters70098 ContSters70098 buna seara ce parere aveti de masura pe care vrea Guvernul sa o puna in aplicare? credeti ca va rezolva problemele tarii? credeti ca, spre exemplu, suma de ... (vezi toată discuția)
Pensii - cresc sau nu? ioangaspar ioangaspar salariile la bugetari se maresc dar de pensii ce se aude? (vezi toată discuția)