De-acord cu dumneavoastra. Stam mai bine ca Afganistanul, Bangladesul, Somalia...
Nu avem razboi, nu am avut Tzunami, nu alte calamitati si totusi s-a apelat la un articol din constitutie care s-ar aplica tocmai in asemenea cazuri pentru reducerile de venituri aplicate de guvern. Va mai amintiti?
Eu, ca o persoana care lucreaza cu birocratii as fi fericit daca ar concedia cel putin 1/4 si ar aplica un sistem informatic sau automatizat. Nu ii am la suflet pe birocrati.
Dar cu Constitutia, cu Tzunami, va rog, cum ramane? Nici mie nu-mi plac, nu-mi creaza nici o placere sa avem oameni nepregatiti, nevoiasi, fara venituri, bolnavii..., dar asta nu inseamna ca as lua masuri sa las 25% din acestia sa dispara de foame.
Poate trebuiesc indrumati, integrati, ajutati, recuperati pentru a le fi mai usor acestor categorii si-atunci, cu siguranta, le va fi mai usor si celor care muncesc.
De taiat este usor si-o poate face orice nepriceput sau raufacator, dar de imbinat, de ansamblat, de organizat..., o pot face doar oameni normali, pregatiti si bine intentionati.