Buna ziua problema ar fi in felul urmator cu un an urma am folosit datele de card ale unei persoane gasite pe internet pe un site de download, si am cumparat un bilet de avion pe numele meu desi nu aveam de gand sa folosesc acest bilet, stiu ca mi-am creat o mare problema si am incercat fix dupa sa anulez acel bilet pentru a i se restitui bani inapoi acelei persoane, mai departe nu am facut nimic m`am gandit ca poate nu voi avea probleme dar acuma dupa un an am primit o citatie sa ma prezit la o sectie de politie din alt oras fiind faptuitor intr-un dosar penal. Va rog lamuritima la ce probleme ma expun si ce as putea face.
pai tehnic cred ca oricine putea sa iti faca o problema de genul asta, poate chiar domnul respectiv, si-a comandat singur bilete de avion pe diverse nume, si apoi doar ca sa ii acuze pe oamenii respectivi... si sa le creeze dosare penale sau probleme... :(
Teoretic ce spuneti dvs se poate, practic este mai greu, pentru ca daca userul va merge pe varianta aceasta vor fi probe care il vor contrazice. Banuiesc (userul ar trebui sa confirme) ca tanarul a facut aceasta "tranzactie" de acasa si de pe calculatorului lui. Ei....credeti ca cei care se ocupa de dosar nu vor face cercetari in vederea identificarii IP-ului si a persoanei care il foloseste? Plus ca userul nostru, dupa ce a facut rezervarea a sunat la agentie sa spuna ca nu doreste acest bilet.
Recomandarea mea ar fi ca inainte sa mergeti la audiere, sa va consultati cu un avocat si sa fiti insotit de acesta cand veti da orice declaratie.
Nici nu stiu sincer ce sa fac dar voi merge pe adevarul ce si cum a fost exact si voi incerca sa dovedesc ca nu am dorit acest bilet si am incercat anularea sa dupa fapta. As dorii sa stiu ce as putea pati mai exact: pedeapsa cu inchisoarea 3luni-12ani cum specifica domnul mai in sus? sunt speriat sincer in ce probleme m-am bagat:((
Ne puteti spune, fara sa dati nume, prin ce metoda ati facut rost de datele cardului pe care l-ati folosit?
Va intreb pentru ca acest gen de informatii nu sunt publice si usor de aflat, asadar va poate invinovati si pt alte fapte.
eu le-am gasit intru-n fisier tip text cu un nume nici nu mai stiu ceva gen bnn sau bcc pe un site din romania unde toata lumea pune diferite fisiere muzica poze mai exact orice... da asta e problema ca sigur nu ma vor crede nici nu stiu cum sa dovedesc asta fiindca sa petrecut cu mult timp in urma