avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool la volan - pedepse, alte consecinte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool la volan - pedepse, alte consecinte

azi se implinesc 3 saptamani de cand am atins cu oglinda laterala alta oglinda la o masina din trafic, celalalt conducator auto a sunat la 112 a venit politia, in alcooltest am avut 0,84, iar probele de sange 1,15 si 1,25 la interval de o ora.
am baut 3 beri cam intr-o ora am urcat la volan iar dupa 100 de metri s-a intamplat, iar la 15 minute am ajuns la prima proba de sange.
imi spuneti va rog care sunteti in tema ce sanctiune voi primi, cat voi sta pieton
mentionez ca in 17 ani de permis nu am avut absolut nici 1 punct penalizare, nicio infractiune de niciun fel
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
ati facut acuzatii f grave vad.........ce conteza ca esti patron sau muncitor?poate tocmai prin atitutinea asta a dumneavostra ati convins instanta sa se duca cat mai mult spre maxim!!e usor sa aratam cu degetul pe altul dar sa privim spre noi .....................
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
comparatiile pe care le faceti dumneavoastra, desi poate cu toata buna cuviinta, eu va reamintesc ca asa ceva nu ne permitem nici noi practicienii deoarece uitati doua lucruri foarte importante:
1.fiecare caz se analizeaza individual si nu prin raportare la altele
2.in mod cert exemplele dumneavoastra nu au fost solutionate de acelasi judecator, iar fiecare judecator solutioneaza asa cum crede el de cuviinta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu am facut nicio acuzatie dar vreau sa spun ca legea trebuie sa fie lege pentru toti, judecatorul trebuie sa judece in mod egal pe fiecare inculpat, adica faptele din aceleasi circumstante si aceeasi gravitate sa fie pedepsite egal, doar nu este lege separata pentru fiecare judecator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cititi cu atentie postul domnului Tudor.
1. Vi se va intocmi dosar penal.
2. Vi se va da o hotarare cu suspendare, avand in vedere ca nu aveti antecedente.
3. Va alegeti cu cazier.
4. Din trei beri nu faci 1.2 la mie. La 2 la mie esti in coma. Ati facut o bauta zdravana.
5. Cereti recalcularea alcoolemiei.
6. Personal as lua permisul pe viata celor care savarsesc fapte ca ale dumneavoastra.
7. Mult succes!
poate dvs faceti 1,2 la mie dintr-o lada de bere, poate aveti antrenament .......... sau alt organism
eu din 3 beri baute destul de rapid si probe de sange luate relativ repede dupa consumul de bere am avut 1,25, respectiv 1,15
o zi buna

Alte discuții în legătură

O alcolemie de 0.63 in aerul expirat ionuts1982 ionuts1982 as vrea sa stiu ce alcoolemie imi poate iesi in sange daca probele miau fost luate cu aproximativ 2 ore dupa ce am baut,si ce pedepse se pot da,nu am mai avut ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru ca am condus sub influenta alcoolului flaviu09 flaviu09 Am si eu o mare problema: in data de 6/7 octombrie anul acesta am fost prins baut la volan am suflat si mi-a iesit 0,57 in aerul expirat apoi am fost dus la ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal? mekenici mekenici buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)